View Single Post
Eski 24-10-2009, 22:35   #27
DefneD.
Ağaç Dostu
 
DefneD.'s Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-05-2009
Şehir: Kuşadası
Mesajlar: 807
Kastımı ne şekilde aşmış oluyorum malina? ''İlginç bir tedasüf'' yazarak mı? Onu da yanlış yazmışım ya, neyse.
Siz Şubat 2009'da Oğuz Alper ile siteden uzaklaştırıldığı zaman yaptığınız yazışmaların linkini vermişsiniz. Ben Mayıs 2009'da üye oldum. Üyeliğim öncesinde yaşananları bilmeme imkan yok. O yazışmaları daha eski üyelerin de bugüne kadar bildiklerini zannetmiyorum.

Benim merak ettiğim, daha önceden de kaygılar, tereddütler varken, neden moderasyondan bir üyenin ürünlerden duyduğu memnuniyetsizliği dile getirmesinin hemen ardından bu olayın patladığı.

Eğer bu ürünlerin insan sağlığına ya da bitkilere bir zararı varsa (ya da yoksa, henüz ortada somut bir şey yok), ya da kuşkular varsa, moderasyondan birisi deneyene kadar hiç kimsenin haberi olmayacak mıydı?

Tamam, hepimiz hür irademiz ile bu site üzerinden tohum alışverişi yapıyoruz, satılan tohumları, fideleri, soğanları alıyoruz, hiç tanımadığımız insanlara adres, telefon numarası veriyoruz. Aldığımız riskleri biliyoruz. Ama sizin de, yönetim olarak sorumluluğunuz yok mu satışa, tanıtıma izin vererek? Madem Şubat 2009'da kuşkularınız vardı, Ekim 2009'a kadar neden beklediniz? Bunu sormak benim hakkım değil mi?

Yaptığınız işin, bu koca siteyi derleyip toplayıp, sürekliliğini sağlamanın zor olduğunu gayet iyi biliyorum. Ama sitede satışına/tanıtımına sayfa sayfa izin verilen bir şeyi edinip, ardından da bu olunca, inanın hayal kırıklığı ve kaygı ikiye katlanıyor.

DefneD. Çevrimdışı   Başa Dön