View Single Post
Eski 24-10-2009, 18:54   #2
maki01
Ağaç Dostu
 
maki01's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-05-2008
Şehir: Adana
Mesajlar: 8,417
Aklın yolu birdir. Sayın Mine Pakkaner'e teşekkür ederim doğru tespiti için.
Elbette soracağım. Bu ürünlerle ben bu sitede tanıştım ve kullandım. Başarabildiklerini de yazdım, başaramadıklarını da.
Yalnız sevilay hanım, nerden , nasıl duydu ise sitede yazdığım mesajlar dışında ROA ile ilgili hiç bir özel konuşmam olmadığı halde Oğuz Bey'le yakın olduğuma karar vermiş. Vermemekle kalmamış, olamayacağım bir ortamda bunu dile getirmiş. Şiddetle kınıyorum. Burası dedikodularla dönen bir site değil, biraz ciddiyet sevilay hanım. Oğuz Bey'le ilk kez sitesinden telefonunu bularak bugün görüştüm. Bitki yetiştirme konusundaki tüm bilgileri 54 yaşından sonra sitemizden öğrendim. Önce sitemize , daha sonra Bionem ve ROA'ya güvendim. Site üyesi olmasam bu ürünlerden haberimin olamayacağı çok açık değil mi?

Oğuz Beyle aramın iyi olmasına gelince , bitkilerimle ROA arasındaki iyilikle sınırlıdır. Lütfen kişisel yorumlar yaparken bilerek yapın, ne yazdığınızın farkına varın Sevilay Hanım.
Ürünleri kullandım ve sonuçlarını paylaştım. Ürünlerin doğruluğunu tartışmak benim boyumu aşar, anlamam zaten. Yayınladığım her mesaj, yaşadığım denemeler ve sonuçları idi.
"Dakka bir gol bir" ise düşünen her beynin soracağı basit bir soru idi.Çok şükür ki hala düşünebiliyorum, araştırabiliyorum ve öğrenebiliyorum. Yönlendirme konusunda en güzel örnek siz olmalısınız sevilay hanım, ben değil. Ve sanırım etrafınızdaki insanları başarıyla yönlendirdiğiniz için, benim de yönlendirilmeye ihtiyacım olduğunu düşündünüz. Hiç ihtiyacım yok, emin olun.

maki01 Çevrimdışı   Başa Dön