View Single Post
Eski 19-10-2009, 20:44   #74
Fúser
Yeni Üye
 
Fúser's Avatar
 
Giriş Tarihi: 19-10-2009
Şehir: Stuttgart
Mesajlar: 2
Merhaba Arkadaşlar,

aranıza yeni katıldığımdan dolayı forumdaki bu ilk yazımda sizlere kendimi tanıtmak istedim. Adım Kader ve 23 yaşında bir erkeğim. Almanya´da Stuttgart´da yaşıyorum ve işletme okuyorum. Trabzon kökenliyim.

Doga Için Çal projesinden yola çıkarak bu forumu buldum. Tahsilimde bir ara "multiproje-yönetmenliği ile değişim" üzerinde çalışdım... kücük çapda olsada bu tarz birçok projelerle ve bu tür sivil toplum birliktelikleriyle bir toplumda değişimin sağlanabileceğini savunuyorum. Ve artık bende bu düşüncem ve inancım doğrultusunda savunduğum değerler icin emek harcayan insanlara katılmak istiyorum, ki ondan bu foruma üye olmaya karar verdim.

Ne yazıkki sizden uzakda yaşıyorum ama elimden geldiğince sizlere yardımcı olabilmeyi umuyorum. Yardımcı olabileceğim konuları söyle sıralayabilirim:

1. Çeviriler. Iki buçuk sene Ispanya´da okudum ve çalıştım ve iyi seviyede ispanyolca biliyorum. Bunun yanında almanca ve inglizce biliyorum ve bırazda liseden kalma latince bilgim var.

2. Yurtdısında (özellikle Ispanya, Güney Amerika ve Almanya´da) benzeri organizasyonlarla veya başka kişi veya kurumlarla irtibata geçme konusunda yardimci olabilirim. Örneğin birazdan öneri başlığı altında yazacağım, Fatih Akın´ın sanırsam seneye yeni bir belgesel filmi vizyona girecek. Adı "Cennet bahçesinde çöp" olacak. Belgesel Trabzon Çamburnu Köyü'nde doğaya zarar verilerek büyük bir çöplüğün yapılmasını ele alıyor. Fatih Akın´ın bu girişimine ağaclar.net destek verebilir ve Fatih Akın ile birlikte kamuoyunun dikkatini birtek Çamburnunda değil Türkiyenin birçok yerinde doğaya verilen zarara çekebilir.

3. Projelerde yardımım olabilir. Alman Projeyönetmenliği Derneği tarafından verilen Projeyönetmeni-junior sertifikatım var, ama henüz önemli bir tecrübem yok.


Benden şimdilik bu kadar
Forumu ve sizleri yavaş yavaş tanımaya çalışacağim artık..

Saygılar

Fúser

Fúser Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön