View Single Post
Eski 12-10-2009, 18:52   #221
Remzi Sarıoğlu
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 23-10-2008
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 262
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aslan_k Mesajı Göster
Remzi Bey, verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.

Aşağıda analiz sonuçlarını vermiş olduğunuz ürünün tescil belgesi de mevcutmudur, var ise onu da bizlere sunabilirmisiniz. Bir başka sorum da bu ürünün paketlemesi nasıldır, kaç kilo, kargo ile gönderilmeye müsait mi, son olarak da fiyatı hakkında bilgi verebilirmisiniz

selamalar
Sayın Aslan
Çok özür dilerim hakikaten atlamışım. 4 adet ürünümüz var. Toz halindeki leonardit, Granül halde leonardit, Kalsiyum kaplı granül leonardit ile Organik Azotlu sıvı ürünler mevcut. Hepsinin tescil belgelerini ekledim. Toz ve Granül leonarditler 25 kilogramlık torbalarda, Kalsiyum kaplı leonarditler 50 kilogramlık torbalarda ve organik azotlu sıvıyı istenen şekilde plastik bidonlara koyabiliyoruz.
Aslıda biz Türkiye'de bayilikler oluşturuyoruz. Bunun için bütün siparişlerimizi kamyon bazında alıyoruz. Ama forumun değerli üyelerinin ihtiyaçlarına elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kargo fiyatları çok pahalı. 25 kilogramlık bir pakete 45 lira kargo ücreti istiyorlar. Şimdilik PTT kargo bu işi 15 liraya yapıyorlar.

Eklenen Resimler
    
Remzi Sarıoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön