View Single Post
Eski 12-10-2009, 01:18   #269
gece
Ağaç Dostu
 
gece's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-02-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 1,670
Şartlarımız

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lilican Mesajı Göster
Arkadaşlar merhaba
Burasını tesadüfler sonucu öğrendim ve iki saattir yaptıklarınızı okuyorum imrenerek. Ellerinize sağlık. Bende aranıza katılmayı çok isterim. Gerekenler nelerdir aceba? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler
Hoşgeldiniz, forum olarak yeni katılımları severiz. 'Gerekenler'i ben kısaca "saygı" olarak özetliyorum.

Ne alaka, demeyin hemen, bu forumda uzun yıllardır devam eden bir akış, bir çizgi var ve bu belli; örneğin forum dili Türkçe'dir, arama yapılmadan aynı konu ve soru ortaya atılmaz. Konular sınıflandırılmıştır, her konu kendi yerinde olmalıdır. Yeni gelenler önce kendilerini tanıtmalıdır ve tabii ki foruma üye olan forum kurallarını okuyup, öğrendikten sonra üye olduğundan uymalıdır.

Tüm bu konular ve çok daha fazlası yazılı olarak forumda mevcut. Göz gezdirirken sürprizlerle karşılaşacağınıza emin olduğumdan yukarıdaki konuları, linklendirmedim.

Dikkat ettiyseniz, sizin direkt sorunuz hobi bahçesi için yapılması gerekenleri yazmadım, gerek yok çünkü. Doğayı seviyor ve ilgilenmek istiyorsanız, önceki sayfaları ve önceki yılları okuyarak bahçemize katılabilirsiniz. Ancak yukarıdaki sıraya uyarsanız çok daha güzel olduğunu göreceksiniz.

Tekrar hoşgeldiniz!


gece
yeni gelenleri karşılamak bana mı kalmış diyen forum kişisi!

gece Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön