View Single Post
Eski 05-10-2009, 23:53   #26
Robin-Hood
Yeni Üye
 
Robin-Hood's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-10-2009
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 5
Bazı mesajları okudum. Sonra sabırsızlıkla önermek istedim.
Şöyle bir kafamda kurgulayınca çok hoşuma gitti. Fidan dikilecek alanlarımız mevcut. Haliyle bizi bekliyorlar. Bu forumla çıkacaksak eğer yola, o halde herkes alsın eline fidanını, diğerine çapasını, DİÇ kadrosu da dahil olup gidilsin icraat gerçekleştireceğimiz alana... Onlar çalsın, biz dikelim. Şarkılar türküler söyleyelim. Yemekler yiyelim. Oturup dinlenelim. Tanışıp tıpkı bir sınıf gibi, sohbetler edelim. Sohbetin içine fikirler itelim. Toplantıya dönüştüğünü farkedeceğiz belki de. Devam edelim, farklı saatlerde buralarda buluşmakla beraber, arada bir amacımızla birlikte, aynı anda hareket edelim. Yaş ortalaması mı farkedecek? Yoo... Vaktiniz mi olmayacak? Haftasonu 2 gün sadece... Maddi yetersizlik mi? Hepberaber olmazsa tek başıma çekerim. Yemekler deseniz, herkes 2 kap birşey getirse yeter. Acaba tüm bu güzel faaliyetler için bir de TV mi olsa? TRT, Fox vs... Danışalım, çekin bizi görünmemiz gerek diyelim, hayır derlerse kendi imkanlarımıza döneriz. Çekeriz, burada yayınlarız. Bu dünyada büyük oynamak gerek. Abarttıysam affola.

Konser düşünceleri içinse... Tek bir kliple beraber böyle bir konser düşüncesinde bulunulması benim gözümde yanlıştır. Dediğim şeyden sonra olmasa da buna benzer tanıtımlardan sonra yapılsa dediğiniz gibi bir konser, daha da ilgi alır. Kısacası tanıtım yetersiz gelmekte.
Bir tanıtım, dünyaları sallayabilir.
Haa bir de, şu başlık konusu sonunu bulsa, başlık "Doğa İçin Çal" olarak kalıp, başka mantıklı şeyler konuşulsa... "Doğa için çalıp çırpın!, Islık mı?" ziyniyetli insan pek komik olur ya...

Robin-Hood Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön