View Single Post
Eski 05-10-2009, 20:25   #42
finduk52
Ağaç Dostu
 
finduk52's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-08-2009
Şehir: Hollanda
Mesajlar: 627
Sevgili Adalet ablacığım ,

Ön taraftaki koyu pembenin karşısına sarı sarmaşık gül diktik. Sarı ile pembe gül olarak düşünmüştük yani aslında uyumlu olur mu nasıl durur , aslında clematisleri oraya düşünerek almamıştım ama sen yazınca daha hoş olur gibi geldi şimdi .

Clematisleri 34. mesajımda evimizin kapı girişine acem borusunun yerine düşünmüştüm. Kapının yan tarafından ordan üzerine oradan da cam tarafına doğru sardırmayı düşünmüştüm . Hatta iki clematisi bir arada dikip birbirine karışırsa çiçekleri daha güzel olur diye düşünerek almıştım. Ama ablacığım diyorum ya ben acemi çaylak eşim benden acemi çaylak , hadi onu oraya alalım bunu buraya diyorum zavallım benimle birlikte uğraşıyor .

Ablacığım şimdi benim elimde sarmaşık olarak saksıda bekleyenler 2 clematis , o toz pembe gül var. Acem borusu ,sarıgül ve bu koyu pembe gül var sarmaşık olarak . Sanırım koyu pembe gülü sarabileceğimizi söylüyorsun yanlışmı anladım ablacığım ?

Benim düşündüğüm şöyle idi , sarı gülle koyu pembe gül(eğer sarılıcı tür ise) ön tarafa girişe , 2 clematis birlikte ön kapı kenarına , acem borusunu arka bahçedeki garajın üzerine , toz pembe gülü de senin dediğin gibi oturacağımız çardağın kenarına .Hatta yasemini de çardağın kenarına alabilirim . Bir taraftan yasemin diğer taraftan da toz pembe gül daha çabuk kaplar ve hoş koku olur otururken .

Bu şekilde nasıl olur acaba ablacığım , hatta çok kıymetli diğer arkadaşlarımız da fikirlerini bildirirlerse çok mutlu olurum .

finduk52 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön