View Single Post
Eski 29-09-2009, 10:25   #18
Güler
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
Ben cevizi kesme makarna (erişte) da kullanıyorum genelde. Onu da son anda sofraya getirirken üzerine serpiştiriyorum. İçine koyarak bir iki çevirsem bile makarnanın rengi kararıyor sanki.

Reyhan ve fesleğen ile yaptığım makarna da bambaşka bir güzel oluyor. Eş-dost çok beğeniyor.

Makarna suyuna yuvalama çorba çok güzel oluyor, bir deneyin derim.

Fırın Makarnada dereotu hiç denememiştim ama aklım yattı, deneyeceğim.

Yukarıda tarifini verdiğim makarnayı pişirmek çok kolay, takdim şekli de güzel oluyor.
Bir keresinde kalıba bir adet yufka sererek denemiştim, o da fena olmadı, aklınızda bulunsun diye yazmak istedim. Ama benim tercihim, yukarıda tarifini verdiğim şekil.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön