View Single Post
Eski 16-09-2009, 19:30   #44
tropik
Ağaç Dostu
 
tropik's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-11-2008
Şehir: izmir
Mesajlar: 380
Merhaba arkadaşlar ben bu siteye yetiştirdiğim bitkilerin bakımlarını öğrenmek,benim gibi peyzajla uğraşan abilerim,ablalarımla tanışmak,onlarla bir şeyler paylaşabilmek için bu siteye üye oldum.

Benim'de küçük bir balkonum ve büyük bir bahçem var ama tropikal fidanlarım yüzünden her ikiside dolmuş durumda.Benim amacım insanların bilmediği meyveleri türkiyeye tanıtıp onları üretmek, Her ne kadar insanlar doğayı mahvetsede doğanın güzelliğini onlara tanıtmak.

Bahçemde yetiştirdiğim tropikal bitkiler'den bazılarını size söyliyim=(biraz uzun ama) Lemonade berry, Pawpaw, Çherimoya, Soursop, Noni, Pitaya(kırmızı,beyaz çeşit), Pepino, Feijoa, Kırmızı guava, Sarı guava, Papaya, Kudret narı, gibi daha binlerce çeşit meyve ağacım var.
Evet yazım hatalarım çok bu siteyi ne kadar sevsem de beni hep banladılar. Yazım hatamın kötü olmasının sebebi ben vaktinde okulda çok problem yaşadım, bu yüzden biraz anlayışlı olursanız çok sevinirim.
Yazım hataları yapmamak için çok uğraşıyorum ve işte ben böyle bir çocuğum hepiniz gerçekten çok iyi insanlarsınız,hepinizle tanıştığıma memnun oldum.


Düzenleyen tropik : 16-09-2009 saat 19:34 Neden: sarı guava iki kere yazıldı
tropik Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön