View Single Post
Eski 09-09-2009, 23:34   #15
finduk52
Ağaç Dostu
 
finduk52's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-08-2009
Şehir: Hollanda
Mesajlar: 627
Sevgili sevim.K , çok teşekkür ediyorum .

Sevgili Bahar , çok teşekkür ediyorum .Güllerimi o zaman yeni almıştım henüz bahçeye dikmemiştim , ama şimdi hepsi yeni yerlerindeler.Hatta birkaç tanesinde tomurcukları var yeni açacaklar o resimde henüz açmamışlardı.Açtıklarında onlarıda resimler ve eklerim .

Pembe olanın adını bende bilmiyorum inan. Belki burada bilen arkadaşlar varsa yazarlar , olmazsa ben yine bir seraya gittiğim zaman ismine dikkat eder buraya yazarım.

Sevgili Maki ablacığım , teşekkür ederim . Bütün serayı satın alsam gözüm doymayacak sanırım . Ablacığım seninle konuşmamızdan sonra ben seraya gittim ama eşimle gittim öyle yerlere giderken eşleri evde bırakmak en iyisi aslında buna rağmen yinede birkaç not aldığıma baktım .

Özellikle mavişin tohumunada baktım 2 seraya gittim o gün , birisinde campanula tohumu vardı fakat bu cins değildi farklı daha uzun boylu bir cins idi .

Amaryllis black pearl değilde beyaz olanı vardı, ben sana daha detaylı yazacağım tekrar gideceğim ablacığım .
Bu arada eğer mavişten tohum oluyorsa ve almayı öğrenebilirsem zarfın içine koyup postalayabilirim de , ama önce öğrenmem lazım nerden tohum verir nasıl olur .

finduk52 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön