View Single Post
Eski 08-09-2009, 00:01   #17
myıldız
Ağaçsever
 
myıldız's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-06-2009
Şehir: istanbul
Mesajlar: 48
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi katmer Mesajı Göster
Ben değim yerindeyse herşeyi derin dondurucuya atanlardanım) Dolmalık biberleri ayıklayıp yıkayıp sonrada poşetlerle dondurucuya koyarım. Kışın kolayca donuk halde doldurup pişiririm. Ayrıca taze fasulyelerimi de ısmarladım. Vişne, çilek, bezelye, mısır, barbunya, enginar, börülce, sivri biberler dondurucudaki yerlerini aldılar. Yakında ben de sıkışıp kalacağım orada diye korkuyorum. Bu arada biber salçamı ve doğranmış domates konservelerimi de yapıp yerleştirdim. Daha ne kaldı? Unutmamam lazım
evet en güzeli derin dondurucuda saklamak.kullanım açısından büyük kolaylıkta oluyor:özellikle ufak buzdolabı poşetlerine konulursa...dondurucuya konulanlar dışında turşu ve salçayı da unutmamak lazım...

myıldız Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön