View Single Post
Eski 22-08-2009, 00:32   #3
Glayöl
Ağaç Dostu
 
Glayöl's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-07-2009
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 218
Sayın thomasina,
Size katılıyorum. Benim de su koyduğum yerlerin bazılarında kutuları göremiyorum. Ben insanların kötü olduğunu düşünmek istemiyorum, belki suları bitirmiş olup kutular da rüzgardan uçmuştur diye düşünmek istiyorum.

İnsanlarımızı gerçekten artık sevgisizlik sarıyor sanırım. Bu da belki geçim sıkıntısından kaynaklanıyordur ama bir yudum suyun kimseye zararı olmaz. Maliyeti nedir ki? Dondurma kutusu veya yoğurt kutuları muhakkak evlerimizde oluyor. Süslü tabak konulacak diye bir zorunlulukta yok. Gittikçe daha duyarsız bir millet oluyoruz.

Oğlumla kuşların olduğu yerlerde bulunursak eğer, hemen gidip simit veya poğaça alıp onlara atıp seyrediyoruz. Dizlerimdeki sorun nedeniyle balta limanı hastanesine gittim oğlum için yanıma poğaça, meyve suyu almıştım. Hastanenin önü deniz ve de içinde ekmek atılmasına alışmış bir sürü balık. Oğlum da poğaçalarını balıklara koparıp atıyor onların birbirleriyle yarışarak yemelerini seyrediyordu O gün çok eğlendik. Anne keşke ekmekte getirseydik diyor

Bizim neslimizde bir düzelme olmaz artık ama yeni nesili büyütürken hayvan sevgisini, doğa sevgisini aşılayarak büyütmeliyiz. Hayvanı ve yeşili sevmeyen bir insan kesinlikle insanı da sevmez diye düşünüyorum. Allah sonumuzu hayır etsin.

Glayöl Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön