View Single Post
Eski 16-08-2009, 13:11   #11
bahtiyar02
Ağaç Dostu.
 
bahtiyar02's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-09-2006
Şehir: ADIYAMAN
Mesajlar: 2,457
Biofer

Türk tarımında devrim; Süper Biofer Yalova’da!
Çiftçilere müjde! Toprakta yetişen her ürün için verimi ve kaliteyi arttıran Süper Biofer piyasaya çıktı. Her türlü meyve ve sebze yetiştiricisinin üretimle ilgili sorunlarına çare olan Süper Biofer yedi yıl süren deneme çalışmalarının ardından bitkiler üzerinde uygulanmaya başlandı. İçeriğinde belli oranlarda demir, çinko ve bakır bulunan bu ürün bitkide doping etkisi yaparak verimi ve kaliteyi arttırıyor..

Tarımın gelişmesine ve ilerlemesine büyük oranda yardımcı olacak olan Süper Biofer artık Yalova’da. Gazi Osman Paşa Mahallesi G.OP Caddesi üzerinde bulunan Mege Tarım Süper Biofer Yalova Bölge Bayii’nde satışa sunulan ürüne çiftçilerin yoğun ilgi göstereceği tahmin ediliyor. Yalova’da ki ilk deneme çalışmalarının Kasım 2007’de yapıldığını belirten Mege Tarım Süper Biofer Yalova Bölge Bayisinin sahibi Vedat Fidan, denemelerden olumlu sonuç alınmasından hemen sonra tarımsal uygulamalara başladıklarını kaydetti. Tüm insanlığın binlerce yıl boyunca doğal ürünlerle beslendiğini söyleyen Fidan, “Daha sonra zaman içinde artan nüfus, kitlesel üretim dönemini başlattı. Nüfus baskısı kitlesel üretimde doğal olmayan katkı maddelerinin kullanılmasını zorunlu hale getirdi. Fakat bugün, kitlesel üretim modeline bağlı birçok katkı maddesinin, insan sağlığı için uygun olmadığı yavaş yavaş anlaşılıyor. Kullanılan kimyasallar nedeniyle toprağımız, suyumuz ve havamız kirlendi. Ve nihayet insanlık, tarımsal üretim sürecinde doğal yöntemleri yeniden keşfediyor. Bugün kitlesel üretim modeli ile doğal üretim tekniklerinin buluştuğu noktada hem yüksek miktarlarda üretmek, hem de sağlıklı ürün yetiştirmek tarımın yegane amacıdır. Bu yöndeki araştırmalar yeni uygulamaların ve yeni katkı maddelerinin geliştirilmesini sağladı. ‘Organik Tarım’ dediğimiz yaklaşımın en son meyvelerinden biri de Süper Biofer isimli bitki besleme maddesidir. Süper Biofer bitki besleme sürecinde devrim niteliğindeki içeriği ile insan sağlığına odaklı ürün yetiştirmemizi sağlarken, üretim hacmini de mümkün olan en yüksek düzeye taşımamıza yardımcı oluyor. Bitki gıdası olan Süper Biofer, bitkiyi beslerken, daha önce denenen besleyici ve koruyucu birçok uygulamadan da tasarruf edilmesini sağlıyor. Ayrıca bitkinin iklim şartlarına ve hastalıklara karşı direncini arttırıyor” dedi. Şuan da 38 yaşında olduğunu ve çok küçük yaşlardan itibaren tarım işiyle uğraştığını belirten Mege Tarım Süper Biofer Yalova Bölge Bayisinin sahibi Fidan, Süper Biofer’in Türk tarımında bir devrim olduğunu söyledi.



‘ÜRÜN BAKIMINDAN YÜZDE 50 TASARRUF EDİLİYOR’

Süper Biofer’in çiftçiye ürün bakımında yüzde 50 tasarruf sağladığını kaydeden Fidan, yüzde 100 başarı ve eskiye oranla yüzde otuz daha fazla verim alındığını belirtti. Süper Biofer içerisinde kesinlikle hormonsal karışımlar bulunmadığını ifade eden Fidan, “Yaptığımız denemeler ve daha sonrasında uyguladığımız alanlarda yüzde 100 başarı sağlarken, hormonsal etkilerle de karşılaşmadık. Çünkü Bioferin içerisinde kesinlikle böyle karışım söz konusu değildir” diye konuştu.



ÇİFTÇİLER İÇİN BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI YAPILACAK

Yalova genelindeki köylerde ve tarım ile uğraşılan bölgelerde konusunda uzman kişiler tarafından Süper Biofer hakkında bilgilendirme toplantıları yapılacağını söyleyen Mege Tarım Süper Biofer Yalova Bölge Bayisinin sahibi Vedat Fidan son olarak, “Çiftçilerimize bu ürün hakkında en geniş bilgiyi vererek, tarımın gelişmesine ve ileriye doğru gitmesine yardımcı olmak istiyoruz. Bu sebepten dolayı düzenlenecek olan toplantılara bütün üreticilerimizin kayılmasını istiyoruz. Denenmiş ve onaylanmış bir ürünü kullanmak çiftçilerimiz için bulunmaz bir fırsat olacaktır” şeklinde konuştu. Çiğdem Günay

link:http://www.superbiofer.net/?gclid=CL...FQcTzAodUigAjQ

Eklenen Resimler
 
bahtiyar02 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön