View Single Post
Eski 07-08-2009, 14:17   #70
alideryacengel
Ağaç Dostu
 
alideryacengel's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-08-2009
Şehir: ÇANAKKALE
Mesajlar: 218
sayın aslan k.buralara çok yakın(benim eve bile 10 km. kadar) bir ormaniçi piknik alanı var.her yıl şenlikler düzenleniyormuş orada.araştırıken orayı da araştırın.çanakkalede abyramiçe kadar olan yerlerde yaşayanlar günübirlik pikniğe gidiyorlar oraya.resimlerini bulabilirseniz yerin adı: AYAZMA.beğeneceğinizi sanıyorum.
sayın riko.benim kimseyi caydırmaya çalışmayacağımı az çok tahmin etmişsinizdir.sadece gelmeye buraları görmek isteyecek arkadaşları doğru bilgilendirmek istedim.yoksa her zaman yazıyorum.tekrar yazayım.konforumuz lüksümüz(şimdilik) suyumuz yok ama ne allah verdiyse tenceremiz kaynıyor çok şükür.ekmek bitsede gene yaparız o da sorun değil.şartlarımız böyle.ilerde daha düzelir ama benim bütçemle(emekli maaşıma gene 10 lira zam verenleri allah teğet geçsin) yıllar alacak.umurumda da değil.yavaş yavaş yaparım.ama buraya gelen bir misafir arkadaşın hayalkırıklığına uğramasını istemem.o nedenle burda yaşam şartlarımı olduğu gibi yazıyorum.örneğin çamaşırı elde yıkamamız gibi.
resimdeki yeşil evin arkası demişsiniz.o öok katlı binayı mı kastettiniz bilmiyorum ama o köyün bulunduğu yer ve gelişmişliğiyle bu köyünkü çok farklı.o nedenle sizden istenen fiyatında farklı olması çok normal.
size köyümüzün tek işyeri ve tek sosyal aktivite merkezi olan kahvemizin resimlerini yükledim.ilk resim kahvenin giriş kapısı , ikinci önündeki asmanın üzümleri , üçüncü ve dördüncü de köylülerin ters çevirerek masa ya da sıra olarak kullandıkları troy uygarlığından kalma mezar kapağı.köyün yol çalışmalarında ortaya çıkmış ve dozerle kahvenin yanına getirilmiş diye duydum.

Eklenen Resimler
    
alideryacengel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön