View Single Post
Eski 20-07-2009, 08:25   #26
epsody
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 04-02-2008
Şehir: istanbul-Gelibolu
Mesajlar: 1,829
Toprağın minik fakat gerçek dostları Em ler.

Toprak dostlarına geliboludan selamlarım.
Arkadaşlar yaşadığımız topraklara kendi çıkarlarımız yüzünden tek yönlü uygulamalarla ihmale uğramış toprak canlılarının etkinlikleri farklı yönlere saparak bu gününün dünyasını içinden çıkılmaz sorunlar yumağıyla uğraşmak insanlara türlü angaryalar yüklemiştir.

Bereket biyo teknolojiler bu sorunlara çare bulmakta geçikmemişler çevre adına güzel araştımalarla bozulan bu dengeyi yerine koyma çalışmaları yabancıların devlet politikaların girerken.

Bizim yönetimlerimiz adeta seyici kalarak iletişim kanallarında bu işin rantı gözetilerek topraklarımız ve çiftçilerimiz için destek olacak, bu bio teknolojik ürünlerin ekonomik yönü ile dağıtımı yapılarak topraklarımızın eksilen mikro canlıları düşünülüp gerekli önlemler hep yarınlara kalmıştır.

Topraklarımızın organik özellikleri etkin olan mikro organizma içerikli bu ürünlerin katılmasıyla bu organizmaların faaliyetleri ile toprak içindeki menfi özelliklerin ürettikleri enzimler ile topraklarımız rahat bir nefes alarak bizlere tatlarını gerçek özelliklerini unuttuğumuz ürünlerle geçmişte insanlığın yaşadığı bu doğallığı ortaya koyacaklardır.

epsody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön