View Single Post
Eski 15-07-2009, 12:11   #100
Oğuz Alper
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 02-12-2008
Şehir: antalya
Mesajlar: 3,093
Sn.Doğasever ;

Öncelikle Bionem başlığında size ve ürünlerinizi yakıntan takip ettiğimi , Zehirlere karşı mücadelemizi beraberce kazanacağımızı belirtmiş ve yazmış idim. Hala da aynı kanıdayım . Benim size her hangi bir kızgınlığım bir kırgınlığım asla yok .

Siz ürünlerinizi gayet iyi anlatıyorsunuz , neler yaptığını , etkilerini ben tüm bu anlatımlarınıza ve paylaşımlarınızı sevinerek izliyorum.

Ancak bu anlattıklarınızı tescil belgeleri , mikrobiyolojik analiz raporları vs.. tüm belgeler ile desteklemenizi ve sahada beraberce göğsümüzü gere gere mücadele etmek istiyorum .Bu belgeler ışığında bende desteğimi rahatça verebileyim.

Bir forum üyemizin cümlesini hatırlıyorumda " iyi güzel anlatıyorsun da kardeşim ben nebileyim içinde şarbon mikrobu olmadığını " dediğinde ve kendinizde düşündüğünüzde forum üyemizin doğru söylediğinin kanaati siz dede oluşacaktır. İŞTE BU YÜZDEN BU BELGELER VE ANALİZ RAPORLARI ŞART

Bunun sebebi sizin de gayet iyi bildiğiniz ZEHİR devleri , lobileri ve onların küçük ortaklarına karşı dik durabilmemiz içindir.

Ayrıca bu belgeler de kanıtlandığında ürünlerinizi tanımaya çalışanlar , kullanmak isteyenler için çok ama çok önem arz etmektedir. Sağlık yönünden ve ne kullandıklarını bilmeleri açısından .

Her hangi bir zırai mücadele ilacı satan bir dükkan veya gübre satan bir yere gittiğinizde ilk soracakları cümle Tesciliniz varmı olacaktır.

Tescilde ki yazan ifadeye göre sizi ve ürününüzü değerlendireceklerdir. Aksi taktirde siz ağzınızla kuş tutsanız , ya bu ürün şu işe yarıyor , şu faydaları var dediğinizde ; Suratınıza garip garip bakarlar.

Benim ürünlerimin tescillerini incelediğinizde sadece mikrobiyal gübre tescili yoktur . Aynı zamanda fungusit ruhsatlarım da 2 adet olamak üzere mevcuttur. Saha da bunların mevcudiyeti ürünlerimin etkilerinden sonra benim ZEHİRLERE KARŞI savaşımda kuşandığım silahlarımdır.

En içten dileğim sizin ürünlerinizin Türkiye de BİYOLOJİK OLARAK tescil alması ve Mikrobiyolojik analizlerinin yapılarak elinizde olmasını canı gönülden diliyorum.

Organik gübrelere gelince tümünü ne yazıkki destekleyemiyorum . Ancak içeriğini doğru anlatıp ve Mikrobiyolojik Analizlerin Raporlarını kanıtlayan tüm ürünlere de ayrıca destek veriyor ve vermekteyim.

Tüm bu konuşmaların ışığında umarım kendimi size ve forum üyelerine ifade edebilmişimdir. Saygı ve Sevgilerimle


Düzenleyen Oğuz Alper : 15-07-2009 saat 12:46
Oğuz Alper Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön