View Single Post
Eski 07-07-2009, 14:46   #20
Remzi Sarıoğlu
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 23-10-2008
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 262
Çanakkale'de ki yazlığımızda bütün evler ikiz olarak yapılmış.Bundan 5 yıl önce su izolasyonu yapmaya karar verdim ve yan komşuma beraber yapalım dedim. Ne yapacağımı sordu. Nova makina sanayii firmasının yurt dışından getirttiği iki karışımlı sürme esaslı ürünü kullanacağımı söyledim. Komşum kabul etmedi.
Kendisi önce şap atacağını üstüne mebran uygulayacağını strafor kaplayacağını üstüne tel döşeyip tekrar şap atıp fayans döşeyeceğini söyledi. Beb binanın üstüne bu kadar yük koymanın doğru olmadığını söylediysem de komşum bildiğini yaptı, ben de kendi bildiğimi yaptım. Aramız da 10 cm kalınlığın da kot farkı oluştu. Ben aşağıda kaldım.
Evelki sene beni komşum telefonla aradı. Biliyorsunuz siz izolaşyon yaptırmadınız bu yüzden benim evi üst kat her taraf akıyor dedi. Ben de kendisine izolasyon yaptırdığımı evimin çatısın hiç bir akıntı olmadığını zaten ben aşağıda olduğum için bendeki suyu yan tarafa gidemiyeceğini anlattım. Bakalım neler yapacak.
Ayrıca bizim site yukarıya su deposu yaptırdı. içeriden fayans aklanmasına rağmen su kaçakları oluştu. Nova makina sahibi Ömür bey fayans üstü bir kaplama malzemesi verdi müteahhit uyguladı ve kaçaklar bitti.

Remzi Sarıoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön