View Single Post
Eski 23-06-2009, 08:29   #112
hosseda
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 1,324
Merhabalar,

Bu hususta bir kaç cümle de ben ilave edeyim.

1) Bahçeniz büyük değil ise sistemi kendiniz yapabilirsiniz ancak mutlaka yerinde yapılmış bir taneyi görün.
2) Bende 2 tür meme var. Bir tanesinin pasoları daha derin ve suya daha iyi hükmediyorlar. Maalesef iyi olan ithal olanmış.
Memeler çok ucuz ( yerlisi 10 kr. idi.Diğerini öğrenemedim ama olsa olsa 25 kr. olur.). Mutlaka iyisini alın, ayar da sıkıntınız olmasın( ayar : memeden gelecek suyu, musluk gibi azaltıp çoğaltma imkanı).
3) Zaman saati konusunda hiç araştırma yapmadan saati satın aldım. Tanıdık bir yere gittim, dost kazığı yedim. Benim için çok fazla bir saat almışım, araştırabilsem işimi görecek daha sade ve ucuz saat bulacakmışım. Aldığım saatin Türkçe kullanma klavuzu da yok idi. Üstelik aynı saati yerini bulabilsem çok daha ucuza alabilecekmişim.
Dostumuz güya yönlendirdi ancak, saatin internetten kılavuzunu bulunca, onun da kullanıma dönük yarım bilgilere sahip olduğunu anladım. İki hafta kadar kafam hep saat ile meşgul oldu, bu hafta sonu ancak tam olarak çözebildim saatin ayarını.

Diyeceğim o ki, önce iyice araştırın zaman saati alacak iseniz. Sadece damla sulamaya dönük çalışan müesseseler var, mutlaka öyle bir yer bulup, saati oradan araştırın.
hoşçakalın.

hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön