View Single Post
Eski 07-06-2009, 15:16   #143
gece
Ağaç Dostu
 
gece's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-02-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 1,670
Kıyameti kopartacak açıklamalar!

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi zenfree Mesajı Göster
Soğanları görünce çocuklarımı görmüş gibi oldum. Ne kadar büyümüşler.

Çok çalışmışsınız ellerinize sağlık. Bahçe çok bakımlı görünüyor. Vakit yok, olsa da yolu bulabileceğimden emin değilim. Böylece bize de çilekleri yutkunarak uzaktan seyretmek düşüyor.
Sizin çocuklar gerçekten çok gürbüzdüler. Sarımsaklar kadar otlu olmadıkları halde, kaymak tutmasın, daha da güzelleşsinler diye kazdım, sarımsaklar kazılmaya çok muhtaçtılar ama.

Keşke yeterli vakit olsaydı da çok çalışıp, gerçekten bakımlı bir bahçe nasıl olur diye elimden geleni yapsaydım. Minik minik (boğaz doldurma, ot ayıklama, vb.) birçok iş var. Hala ekili fıstığımız yok.

Bu arada "kırbaçlı ilahemiz" malina'nın (o olduğunu tahmin ediyorum!, bilerek yazmıyorum) kırbacını şaklatıp, çardağımızı yazlık çardağa dönüştürmesi de çok iyi olmuş, yeni gibi olmuş bizim çardak. Ellerine sağlık.

Siz çilekler için yutkunmaya devam edin, biz bugün reçelini bile yedik. Tek kelimeyle nefisti! Yarın gelen olur mu, azıcık toplayıp gitsem mi diye düşündüm ama, toplanmadığı için dalında kuruyanları görüp, vazgeçtim. Bu arada, en büyük enginar başını da karıncalara ve yaprak bitlerine rağmen iyice kartlaşmasın diye aldım. Onun tadına da bu akşam bakarız artık. Birkaç dal nane ile kekik aldığımı da söyleyeyim de eksik kalmasın/hasat başlamadı sanılmasın.


gece
biri yer, biri (ne biri hepsi, hepsi!) bakar, bakalım kıyamet ne vakit kopar, diyen forum kişisi!

gece Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön