View Single Post
Eski 05-06-2009, 22:41   #46
tolgayarici
Ağaçsever
 
tolgayarici's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-05-2009
Şehir: izmir
Mesajlar: 71
cumhur ve diğer dostlara

Sayın Cumhur Bey,

bu bilgilendırmeniz içi teşekür ederim, ancak böyle ayrıntılı biginiz olan bir konuda ben nasıl destek verebilirim ki, sizin yeterince bilginiz var.

ayrıca halk eğitim merkezleri belli bir katılımcı sayısı olunca il tarım müdürlüklerinden ilgili biriminden tahsis etmek üzerede bir eğitmen tahsis etmesini isterler. katılımcı sayısı yeteri kadar oluncada talepler doğrultusunda eğitimler başlar bu eğitimler sonucunda bir sertifika verilir bunlada il tarım müdürlüklerinden bir üretici belgesi alır ve resmen üretici olabilirsiniz. ayrıca bir çok üretici gibi tarım bakanlığının kaynak ve ürünlerinden faydalanbilirsiniz.

sizin söz konusu ettiğiniz kelimedeki ege cümlesini ben ege bölegesinde yaşayan ve izmirde açılacak bir kursu duyurmak için yazdım. ancak alan limit kısaltmalı olmasa tam da yazabilirdim ozamanda başlık uzun olur ve bir kısmı .... simgeleriyle gösterilir ve mesaj anlaşılmazdı. ayrıca arkdaşlar bu mesajı izmir adanan menderes havalimanından bir seyahatim öncesi yazıyorum. bu sebeble bu akşam geç saatlerde burada belki olabilirim ancak yarın tüm gün burada olacağım.

bir ikiniciside site yöneticisi arkdaşlar ben eğitimimi yurt dışında aldım imla ce cümle kurma konusunda uyarılar alıyoru engellendimde o yuzden bu sitede mesaj yazmadan önce yanımda bşr dostum veya imla kitabı oluyor ancak şu anda öyle bir olanağım yok hemen yazmak zorunda kaldım. eminim hoşgörünüz ve anlayış göstereceksinizi şimdiden teşekürler. cumhur bey ayrıca tarım bakanlığının ilk kurulduğu yıllardan beri dedemden gelen bir kurumun sahibiyiz ve bizlerde tarım bakanlıgı ile sık sık bağlantı içindeyiz www.balpetek.net tarım bakanlıgı prosüdür ve kurulumunu gayet iyi bilmekte olup. kafanızı karıştıdığım için özür diler iyi geceler dilerim. daha ayrıntılı bilgi lmak istersenizde ilk sayfada örnek dilekçeler iletişim bilgilerim var ulaşabilirsiniz. saygılarımla

tolgayarici Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön