Konu: batem.gov.tr
View Single Post
Eski 08-05-2009, 07:56   #8
Kemal Kabcık
Ağaç Dostu
 
Kemal Kabcık's Avatar
 
Giriş Tarihi: 19-08-2007
Şehir: ANTALYA
Mesajlar: 4,518
Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitisü (BATEM)

Saygıdeğer arkadaşlar;

BATEM yararına hizmet verebilmek için; dün, herhangi bir özel sektörden satın aldığım kaktüslerimi, bugün satışa sunmak istiyorum!. Satın aldığım kaktüslerimin alış fiyatı 2,5 TL'dir. Ben; 25 KR. kar ile; satın aldığım kaktüslerimi: 2,75 TL' üzerinden satışa sunmak istiyorum!. Kargo ücreti; kaktüs alıcısına aittir!. En hesaplı kargo hizmeti veren kuruluş ile çalışmayı düşünüyorum!. Satın aldığım kaktüslerim üzerlerinde, şu an için çiçeği de mevcut!. 1 kg'lık kargo paketi gönderimi 3-4 TL. arasında değişiyor. Bir tek kaktüs çiçeğinin kargo gönderim ağırlığı, 100 gr. kadardır!. 100 gr.'lık kargo gönderim ücretine, Türk Lirası üzerinden, ne kadarlık değer biçilir, şu an için bilmiyorum!. Eğer ki, bir sipariş alabilirsem; 100 gr.'lık kargo giderinin masrafını da öğrenebileceğim!.

Muhasebeme ait bilgilerimi bu sayfa üzerinden paylaşmayı düşünüyorum!. Ne kadar kazandım, kazandığımı nerede harcadım, bu ve buna benzer bilgileri; BATEM DOSTLUKLARI ile paylaşacağım!.

Bana bu konu üzerinde, önemle yardımını beklediğim: AĞAÇLAR.NET DOSTLUKLARI'ndan da, gerekli olan desteği sağlamalarını beklemekyeyim!.

Ben kaktüslerimi; BATEM ARAŞTIRMACILIĞI'nın devamlılığı adına satışa sunuyorum!. Şu an için; elimde, 6 adet kaktüs bulunmaktadır.

Paylaşımımıza duyarlı olan ve destek veren DOSTLUKLARA; şimdiden: ÇOK ÇOK, TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜRLER!.

Şu an için; BATEM ARAŞTIRMALARI YARARI ADINA kazanacağım parayı; FUL ÇİÇEÇİĞİ YETİŞTİRİCİLİĞİ üzerine ARAŞTIRMALARDA BULUNABİLMEK için değerlendirmeyi düşünüyorum!. Şu an için; FUL ÇİÇEĞİ ÇELİĞİNE İHTİYACIM VAR!. Ful çiçeği çeliği ihtiyacımı; patronumdan sağlamayı düşünüyorum! Ve; ful çiçeği çeliğini köklendirme aşamasında, BATEM ÇALIŞANLARININ tavsiyesi üzerine, KÖKLENDİRİCİ HORMON satın alarak, girşimlerimi sürdürebilmeyi düşünüyorum!.

Dün; BATEM TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTİSÜ'nü telefonla aramıştım!. Yetkili kişi; "ÜRETMEK İSTEDİĞİNİZ ÇİÇEĞİN LATİNCE İSMİNİ SÖYLEYİN Kİ; YARDIMCI OLABİLELİM!." dedi!. Ben; ful çiçeğinin latince adını bilmiyorum!. Ful çiçeğinin latince adını bilen, bu sayfa üzerinden bana yardımcı olmasını dilerim!. Yetkili kişi; "FUL ÇİÇEĞİNİN ÇELİĞİNİ BULABİLİRSENİZ; ARAŞTIRMA ENSTİTİMÜZE GETİRİN, KÖKLENDİRME ÜNİTESİNDE, BİZ, SİZİN İÇİN FUL ÇİÇEĞİ ÇELİĞİNİ KÖKLENDİRMEYE ÇALIŞALIM!." dedi!. Yetkili kişinin DUYARLILIĞINA TEŞEKKÜR eder, SAYGILARIMI sunarım!. İYİ Kİ VARSINIZ!.

ARAŞTIRMALARIMA TEKLİFTE BULUNACAK DUYARLILIKLARA AÇIK OLDUĞUMU BİLDİREREK; şu an için, bu mesajımı noktalıyorum!. SAYGILARIMLA!. TEŞEKKÜRLER!.

(NOT: Bu forum sayfasını, hangi paylaşım sayfasında açmam gerektiğini bilmiyorum!. Bu konu üzerinde; AĞAÇLAR.NET çalışanlarından yardımlarını bekliyorum!. SAYGILARIMLA!. TEŞEKKÜRLER!. İYİ Kİ VARSINIZ!.)

SAYGILARIMLA!.

BATEM ARAŞTIRMALARINA DESTEK VEREBİLMENİN MUHASEBESİ

07.05.2009 - 6 Adet Mini Saksı Kaktüs Alım Gideri ----------------- 15,00 TL.
07.05.2009 - 6 Adet Mini Saksı Kaktüs Alımı Promosyon Kazanımı ---- 2,50 TL.

Kemal Kabcık Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön