View Single Post
Eski 17-04-2009, 12:22   #31
gece
Ağaç Dostu
 
gece's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-02-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 1,670
Haftaya pazara kadar ek süre istiyorum!

Kızma be malina, gerçekten önceden hiç hobi bahçesi kullanmadığım için alet edavat teminini bilmiyordum. Mesajlarda da açıkça görmeyince öyle yazdım, yalnızca numarası 200 küsurlu mesajlarda Todor'un 'çatal bel' önerisi civarında birazcık meseleye ilişkin bilgi görmüştüm o da sorunun tam cevabı değildi. Bilmediğim konuda yorum yaparken de kış olacakmış gibi yorum yaparım, yaz, bahar olursa sorun olmaz zaten.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Bu gün cuma. Yarın ya da pazar günü toprağı işlemek için oraya gidecekler yoksa, aldığım kararı uygulamak zorunda kalacağım. Yani agaclar.net üyelerinin kullanımı için ayırttığım Hobi Bahçesini iptal edeceğim.

Yine de iptal için özel bir nedeniniz, isteğiniz yok ise 1 haftalık ek süre istesem.

Bu hafta sonu için sıkıştırıp, gemilerimi yaktırmasanız yani bana. Başkasının gelip gelemeyeceğini bilmem, hobi bahçesinde alet olduğunu da bilememiş olabilirim ancak tek de olsam, en geç haftaya pazara kadar gider temizlikti, hazırlıktı çapaydı yapmaya başlar, mevsiminde de tamamlama sözü verebilirim, zaten ne ki, 120 m² yer! Kedi yuvarlansa kuyruğu dışarıda kalır!

En açık ifadeyle; tek başıma da olsa bahçeyi çapalarım, ekerim, dikerim diyorum ve duyuruyorum işte daha ne yapayım!

Hasat konusunda da hiç egoist değilimdir, ben yetiştirmesini, toplamaktan daha çok seviyorum, kimse merak etmesin.

Zaten daha önce de belirttiğim gibi benim kendi bahçem (arsam) var, orasını ekip dikiyorum. Derdim, ağaçlar.net bahçesinde geri adım atılmasın, şimdiye kadar arzu edilen olmadıysa, bundan sonra da olmayacak demek değil ki! Daha doğrusu ben üzerime düşeni yapayım da... Mesele o.

Dediğim gibi, ben tek başıma da olsam araziyi hazırlar, kimse bir tek tohum da getirmese, eker diker, ürünü de paylaşırım, daha ne diyebilirim ki!


gece
ağaçlar.net hobi bahçesinden sorumlu adayı forum üyesi!

gece Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön