View Single Post
Eski 17-04-2009, 10:41   #2
mog
/
 
Giriş Tarihi: 20-03-2009
Şehir: istanbul
Mesajlar: 25
Sorularınıza yanıt vermeye çalışacağım :)

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Sn.Mog,
Sizin yerinize konuyu ben açayım dedim.

Öncelikle ürününüzü tanıtmakla işe başlayabilirsiniz.
Söz gelimi, içeriği nedir? Ne tür tescilleri var? Tarımda nerelerde, hangi ürünlerde, hangi dozajlarda kullanılıyor, ne gibi etkileri oluyor vb. temel özelliklerden başlayabilirsiniz. Devamında sorular gelir zaten.
1-) GÜBREMİZ DÜNYADAKİ TEK VE ALTERNATİFSİZ GÜBRE DEĞİLDİR

2-) ANCAK; FİYAT VE KULLANIM KOLAYLIĞI AÇISINDAN BAKTIĞIMIZ ZAMAN , MUDAİLİMİZ YOKTUR. NEDEN DERSENİZ ???
onu da kısa kısa aktarmaya çalışacağım ...

MOG MARKALI GÜBREMİZ % 100 BİTKİSEL KAYNAKLAR KULLANILARAK ; TAMAMEN FİZİKSEL İŞLEMLER + ISIL İŞLEM UYGULANARAK ÜRETİLMİŞ BİR ÜRÜNDÜR.
YOĞUNLUĞU İSE 1 LİTRE MOG=1,3 KG. DIR.
İŞLEMLER ESNASINDA HİÇ BİR ŞEKİLDE SU KULLANILMAZ.
SIFIR MİKTARDA HAYVANSAL YA DA KİMYASAL KAYNAK KULLANILMIŞITR. ANALİZ RAPORLARIMIZ DA FAO VE WHO NUN İSTEDİĞİ ALT DEĞERLERİN DE ALTINDA KALMAKTADIR...

a) bu ürünün 1 litresi e az 100 litre su ile karıştırıldığı zaman aktif olur . su ile karıştırıldıktan sonra toprağa ya da bitkiye uygulanabilir.
b) akşama doğru atılmasında ( yaprak uygulamalarında) avantaj sağlar. hava kararmaya başladığında bitkiler yapraklarından daha çok özümleme yaparlar. o yüzden akşam diyoruz.
c) topraktan uygulamada ise saat sınırlaması yoktur. 24 saatin herhangi bir diliminde verilebilir.
d ) konvansiyonel tarım ya da peyzaj uygulamalarında , hiç bir kimyasal grup ile etkileşmez !. bu çok önemlidir. bu gübreyi tüm diğer ürünlerden ayıran en büyük özellik budur.
e )tarlada , kimyasal grup tükenir ise , eksik olan elemanları verdiğinizde , MOG gübremiz bunları hızla çözerek , büyük oranda organik materyallere çevirir. topraktaki besin elemanlarını devamlı olarak belli bir konsantrasyonda tutmaya çalışır.
f )eksilen besin elemanlarının topraktaki yüzdesi düştüğü zaman ; ilgili enzimler faaliyete geçerek devamlı belli bir konsantrasyonda ve yüzde diliminde muhafaza etmeye çalışırlar .
g ) kimyasal tarım yapılıyor olsa bile ; MOG gübre kullanıldığı zaman , toprağın ve bitkilerin organiklik oranı en az % 50 artış gösterir.
h ) bu ürünün şu ana kadar yapılan çalışmalarında 1 yıl önce dahi gübrelenen alana 2. yıl uygulama yapılmamış olsa bile , diğer tarlalardan daha fazla gelişim gözlenmiştir.bunu nedeni , ürettiğimiz enzimlerin toprakta ölmüyor olmasıdır. ürettiğimiz ve gübremizdeki besin elemanlarına bağladığımız enzimlerimiz ( 18 tip) toprak ya da ortam ısısı +50 dereceyi geçmediği sürece hayatiyetini sürdürürler.

bunlara eklenecek daha pek çok örnek ve referanslarımız mevcuttur.bunları da sırası geldikçe yazmaya çalışacağım

3 ) diğer organik gübre üreticisi olan arkadaşlarımızın almış olduğu gibi ; gübre tescil ve onayları , ilgili bakanlıklardan ruhsatları EKO-TAR dan sertifikası mevcuttur. ihraç etmek için gereken evraklarda düzenlenmiş olup ; 2009 yılı içinde ÇİN,KENYA,MALEZYA gibi ülkelere ihraç edilmiştir. bazı müşterilerimizde ; ihraç kaydı ile olmak şartı ile , zonguldak ereğlideki fabrikamızdan gelip bu ürünü teslim almaktadır. onlar da gürcistan+azerbeycan+ırak+israil+suriyedeki müşterilerine satışını yapmaktadırlar.
avrupa birliğine dahil ülkelerden de talepler yoğunlaşmaya başlamış olup, konu ile ilgili oalrak www.kentorganicfertilizer.com adında www.taraorganikgubre.com gibi bir 3. şirketimiz de kurulmuş olup , sadece avrupa birliği ile ilgili çalışmalara başlamıştır.
megalomanlık olarak kabul etmezseniz şunu da eklemek isterim. şu anda bu MOG markalı ürünümüz ; üretilen miktar baz alındığında % 90-95 gibi oranda ihraç kaydı ile ya da direk ihraç edilerek satılmaktadır.

4 ) TARIMDA KULLANILAN ALANLARDA BİR KISITLAMA YOKTUR. TOPRAKTA KÖKÜ OLAN TÜM ÜRÜNLERDE RAHATLIKLA KULLANILMAKTADIR.

5 ) DOZ MİKTARIMIZ İNTERNET SİTEMİZDE DETAYLI OLARAK İZAH EDİLMİŞTİR.
www.taraorganikgubre.com

yukarda anlattığım gibi ; dünyanın en iyi gübresi olabilirim. ya da olmayabilirim... bunu ancak ve ancak bitkiler test edebilir. 3 yıldan daha uzun bir süre arge çalışmalarına harcanmıştır. biz bu üründen kesin neticeleri alana kadar emin olmadık ve piyasaya sürmedik. deneme kullanımları haricinde , piyasada adı duyurulmadı. satışı yapılmadı. 2008 mart ayından beri resmi olarak satılmaya başlanmıştır.

cep telefonum ve iş telefonum internet sitesinde mevcuttur. dilediğiniz zaman arayarak soru sorabilirsiniz. çağrı dahi bıraksanız aranırsınız ve sorularınız cevaplanır. yeter ki kullanıcılarmız bize teşekkür etsinler. ticari kazançtan daha da ziyade sizin mutluluğunuz , bizim mutluluğumuzdur. bunu , ancak kullanarak göreceksiniz. buradan ya da internet sitemdeki iletişim formundan bana ulaşabilirsiniz. hiç bir sorunuz yanıtsız kalmayacaktır.
MOG ORANİK GÜBRE TOPLAMDA 5 ADET ŞİRKETİN ORTAK OLDUĞU BİR GRUBA DAHİLDİR.
AKIM TEKSTİL
DOĞA TEKSTİL
MOG ORGANİK GÜBRE
TARA TEKSTİL YATIRIM VE ORGANİK GÜBRE ( İÇ PİYASA İÇİN ÇALIŞIR)
KENT ORGANİK GÜBRE ( İHRACAT İÇİN ÇALIŞIR)
iyi günler


Düzenleyen mog : 18-04-2009 saat 10:07 Neden: eksik yazdım
mog Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön