View Single Post
Eski 15-04-2009, 08:57   #7
Acarextt03
Ağaç Dostu
 
Acarextt03's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-01-2009
Şehir: İstanbul & 57
Mesajlar: 502
Aslını söylemek gerekirse benim balkon eşimin çiçeklerine benimde çileklerime ayrıldığı için bana dışarıdaki balkon altı uygun görüldü.
Etrafda en alttaki resim gibi biraz tertipsiz ve düzensiz. İşte bu yüzden etrafı pek göstermemeye çalışıyorum..
Birde zaman problemim var. Malum birçoğumuz çalışıyoruz.
Akşam 19:15 den sonra eve ulaşıyorum. O saatten sonra zor oluyor.
Sadece pazar günüm kalıyor. İnşaallah bu hafta sonu etrafı temizleyip boyadıktan sonra çok detaylı fotoları göreceksiniz.

Sistem sorunları olarak gördüğünüz yükseklik ve motor gücü.
Yükseklik tahmini 2 m. fakat benim kullanacağın 120 lt. deponun boyuda 1.10 cm seviyelerinde.. Suyun en son olarak depoya yüksekten düşme seviyesi olarak 50 cm düşündüğüm için ve güneş faktörü önemine istinaden bu seviyeleri korumak zorundaydım. Atman E 203 modelini alırken arkasında yükseklik 2.3 m. yazıyordu. Bende güvenerek aldım. Motor gerçektende 1 parmak bahçe hortumundan bu yüksekliğe orta basınçta 20-30 sn. de suyu çıkarıyor. Ha.. Motorun ömrü ne kadar olur bunu bilemiyorum...

Kıvırcık düşünüyorum. Çünkü geçen sene Ekimde tohumdan ektiğim kıvırcıklarım halen 5-6 cm.lik boylarıyla çok güzel duruyorlar... Yani yastıklardan bahçeye alamadığım zavallı kıvırcıklarım...

Takdir edersiniz ki neredeyse mayıs geldi. Diğer 2 bahçeyide belleyip, gübrelemek, güzel toprak takviyesi yapmakda bana kaldı.
Olay tabii ki birazda duygusal... Hemde tamamen duygusal...

Yine de ilgilenmenize teşekkür ediyorum... Hoşçakalın..

Eklenen Resimler
 
Acarextt03 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön