View Single Post
Eski 13-02-2009, 08:57   #27
malbman
Ağaç Dostu
 
malbman's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-04-2008
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,600
Kabak tohumları

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi capitano Mesajı Göster
Çok özel bir yetiştirmem yok. En baştan bilhassa döllemede dikkatli olmak gerekiyor. Bunuda elle yapmakta yarar var. Damlam su veriyorum. Jiffy e dikip 2 yaprak olduğunda toprağa dikiyorum. Kırmızı örümceğe çok dikkat ediyorum.

Mart ayında yetiştirme klavuzunu hazırlıyacağım. Çünkü benim bir başka Dev Kabak Grubum daha var orası için. Ama tabiiki sizlerle de paylaşıcam.

Bir noktayıda belirtmek istiyorum, ki ben Ziraat Mühendisi değilim, hoby olarak ilgilenirken birden üretici oldum.

En büyüğünden tohum isteyenlere ancak 1 adet yollıyabilirim ve buraya toplam 30 adet ayırdım. Diğerlerinden daha fazla adet olabilir.

Sevgiyle Kalınız
Sevgili capitano, sizi aramızda yeniden görmek güzel. Dev kabak grubunuzun bir web sayfası varsa bilmek isteriz. Bilginin fazlası göz çıkarmaz.

Bir de; kabak tohumlarınızı paylaşacaksanız, sanırım paylaşım sayfasında bir başlık açmanız iyi olacaktır. Böylelikle yalnızca bu başlığı takip edenler değil, diğer arkadaşlar da haberdar olabilir, ve kim bilir, belki de kendinize yeni dev kabak rakipleri yaratırsınız

Eğer öyle bir paylaşım açarsanız ben de (en büyük kabağın 1 adet tohumu da dahil olmak üzere,) kabak tohumlarına talibim.

Şimdiden kendimi sıraya yazayım dedim

Sevgiler

malbman Çevrimdışı   Başa Dön