View Single Post
Eski 07-02-2009, 20:55   #156
seazone
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 19-01-2009
Şehir: sakarya
Mesajlar: 263
Sn. Cemilcb aramıza hoşgeldin demek istiyorum, ama ben de çok yeniyim saygısızlık olmaz herhalde.

İlk önce buradaki herkes hayatlarında bir şekilde hobilerle uğraştığına eminim ama bir şekilde hepimiz gün geçtikçe ,artarak burada buluşabiliyoruz.

Şu an size söyleyebileceğim çok fazla bir şey yok bir kaç kişi ile bire bir görüşmeler yapabildim. Buradaki arkadaşlar tamamen bilgilerini önceki yazışmalarında belli olduğu gibi saklamadığı belli oluyor.

Bu işi amatör ya da profosyonel hiç fark etmez zevk ve bilgi almak için mutlaka denemeler yapmalıyız. Ben yazılan yazılara göre besin eriyileri hazırladım ve sonuç ilk denemlerde berbat fidelerim malesef öldüler. Şimdi hazırladıklarımda ise 15 gündür kullanıyorlar henüz daha kötü sonuç yok. Kudret beyden aldığım eriyikleri ve benimkilerini aynı ec oranlarınla besliyorum ve gelişmeleri inceliyorum.

Bunların hepsini kayıt altına alıyorum ama şu an tabii seramı yapmadığım için evde bir kaç adet saksı ile sınırlı sonuçlar ne kadar olumlu olur bilmiyorum gelişimler Kudret beyin eriyiğine yakın sayılacak gibi ama tabii ürünleri verince belli olacak.

Eğer denemelerde bir randıman farkı bulursam inanın ki bunu burada yazmak kadar daha ne güzel olabilirki.

Sizede kolay gelsin. Çalışmalarıızda başarılar diliyorum.

seazone Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön