View Single Post
Eski 22-01-2009, 20:27   #16
epsody
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 04-02-2008
Şehir: istanbul-Gelibolu
Mesajlar: 1,829
Sayın ,sevtap iyi akşamlar dilğiyle satırlarımı yazıyorum. Yazıma ilginizi kurduğunuz cümle yapısındaki kelimeler çok güzel açıklıyor, bence aydınca, samimiyetle açıklanan ifadeler benim için en büyük otarite sayılır beni anladığnız için samimiyetiniz en büyük ödül sayılır

Gezi anılarınızı anlatmışsınız anlatımlarınızın ülkem üzerinde mukayesesini yapamam bile beni ürpertti memleketimizin tarıma elverişli topraklarının amaç dışı kullanımı ayyuka çıkmış yetkililler gerekli kanun düzenlemelerini yapmıyor adeta seyirci kalmakla yetiniyolar. Memleketimiz sahipsiz vaziyette yetkisiz ellerde yabancılara peş keş çekiliyor.

Güzel düşüceleriniz var ama hayata geçirmek için muhatap olacak kişileri bulmamız çok zor görünüyor. Size bu konuyla ilgili bir anımı anlatmak istiyorum siz buradan nedemek istediğimi, ne kadar görüşlerim de haklı olduğumu anlayın, tarımsal alanda bilgililendiğimden bilgime güvenerek tarım girdileri pazarlayan dükkana girdim hayvan yem katkı malzemesi sordum adam önce anlamadı açıklayıcı olarak ahırlarda hayvan altlığı olarak ta kulanıldığında ahırlardaki koku problemini çözdüğünü hayvan yemlerine katıldığın da hayvanın yemden yararlanmayı artırdığını söylediğimde bana dükkana gelmiş köylü müşterisi ni göstererek sor kendisine getirsem alırmı diyerek sözü köylüye verdi köylü nedisin beyim süt para etmiyor aldığımız yemin parasını ödeyemiyoruz deyince edindiğim bilgilerin işe yaramadığını anlayınca köylünün durumu ortaya çıktı köylü bilgi istemiyodu maddi destek istiyor du .

Şimdi bu insanlara nasıl yaklaşırız kırsal alan pazarlarına geziler tertipleyip pazarlarda köyden gelen kadınların bahçelerin den topladıkları birkaç parça ürünü satıpta evlerine götürcekleri ihtiyaç maddelerinin hesapları içinde kaybolmuşlardı .

Bu anlatımlarımla sizi sıkmak istemem, size haber vereyim kırsal özllemlerimle buluşmak için yarın geliboluya gidiyorum geldiğimde bu satırlarda buluşmak üzere hoşça kalın bütün güzellikler sizinle olsun ağaçlar nettekilere

epsody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön