Konu: Solucanlar
View Single Post
Eski 20-01-2009, 00:25   #16
epsody
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 04-02-2008
Şehir: istanbul-Gelibolu
Mesajlar: 1,829
Sayın , Ali H. ALİ. Selamlar önce gönder diğiniz likten görsel anlamda faydalandım fakat bizim eğitimimiz de lisanımız türkçeden başka dil olmadığı için yazılanlar dan faydalanamadım.

Solcanlar konusunda çevreci yaklaşımlar sizin oralarda. Bonsai severleri kapsamadığını anlamış bulunuyorum, sizin solcanlar konusun daki anlatımlarınız bence bir alıntıdan ibaret sizin görüşleriniz, bence bonsailer üzerine görüşünüz olabilir buradaki taraftarlarınız arasında alıntı da olsa solucanlar konusunu açmayınız. Sonra arkadaşlarınız size ne derler.


Yukarıdaki anlatımlarınız insan yaşantısının ihmallerinden doğan olaylar, zaten yapılan vahşetin tartışmaya açık yönlerinin olduğunu yapılanların normal görülemiyeceğini sizde kabul ediyorsunuz.

Sizin anlatımlarınız insan ihmallerinin faturasını bu canlılara çıkarılması mubahtır diyorsunuz. Beni bu tür açıklamara siz muhatap ettiniz. Ali kardeş şayet ilerde bonsai sever olursam saksılarım bonsai-solucan dostluğu içinde yaşam biçimi oluşturacaklar yani (mikorozal hayat içinde) tekrar görüşmek üzere hoşça kalın. Saygılar

epsody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön