View Single Post
Eski 09-01-2009, 20:50   #31
izzeterisen
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
 
izzeterisen's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-01-2007
Şehir: Muğla-Ortaca
Mesajlar: 1,316
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sebahattin Mesajı Göster
Brody,
Yakın zamanda yanıltıcı ve eksik bilgilerle yazılmış bu metinlerin en azından resmi kurumların sitelerinde yayınlanalarını düzelteceğiz.
Kurak şartlarda bahçe tesis edilemez. Bu hipotezin sahibi kuralk şartlarda olmayacağına hükmetti ve rahmetli oldu. Ama eski bilgileri malesef internette bazılarının kafasını karıştırmaya devam ediyor.
Ağaçlar net onun için daha kıymetli bir platform. Bilgiler tartışılarak sorgulanıyor, ticari kaygılarla ve çıkar nedeni ile bilgiler çarpıtılmıyor. İnsanlara yanlış bilgiler verilmiyor. En azından uzmanların burada bulunma olasılığı yüksek.
Çok eski bir yazı ama ben ne demek istediğinizi anlamadım. Yoksa bize her şeyi öğretenlere hakaret mi ediyorsunuz. Ben 1500 m. rakımlarda sincapların yemek için götürüp, yiyemediği, sonradan çıkan cevizlerden oluşan adeta orman gibi ceviz ormanlarını gördüm ve sincaplara teşekkür ettim içimden. Susuz şartlarda bir kaç yıl tankerle sulayarak bahçe tesisi amacıyla Tunceli ilinde çalışmalarda bulundum ve gayret sarfettim. Neden olmazmış. Açıklar mısınız.
İnşallah siteye giriyorsunuz ve sorularıma cevap verirsiniz.

izzeterisen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön