Konu: İlkin
View Single Post
Eski 30-12-2008, 13:54   #12
İlkin
Ağaç Dostu
 
İlkin's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-07-2007
Şehir: Adana
Mesajlar: 1,632
Yazılarımın çıktığını azönce gördüm, heyecanlandım. Bir de yorum bile yapmışsınız sevgili bitki dostlarım, çok şaşırdım doğrusu.

Sevgili minem çok sağolun güzel düşünceleriniz için. Cemo lithops'u tohumdan çıkartıp büyütmek gerçekten de zor. Benimkiler büyüyor 32 adet tohumdan çıkıp yaşayan var, şimdi kendilerini yeniliyorlar; büyütebilirsem sana yollarım üzülme. Sevgili günebakan gerçekten de en büyük hayalim bahçeli bir evimin olması, çiçeklerle ağaçlarla donatırdım içini, birgün yaşarız umarım bu güzellikleri. Sevgili oğuzhan sen de iyi ki buradasın, ne zaman göreceğiz bu mum çiçeklerinin çiçeklerini allah aşkına. Baldas cok sagolun guzel dusunceleriniz icin, yolunuz duserse atolyeme beklerim. Sevgili Papatyam, cemil, Adalet Hanım, BENBEN sizleri tanımak da güzel, iyi ki sizler de buralardasınız. Saydemir rica ederim; elimden birşey geliyorsa yardımcı olurum ama ben olmasam da sen onları elbet birşekilde bulacaktın zaten, hepsine güle güle bak

Sagolun varolun yazdıklarınız için, umarım alıp verdiğimiz her nefesle birlikte doğaya salacağımız renkler hep faydalı olur.

Bu arada bu yazıları yollamak kolay olmadı; ara ara yazdım, sevgili iklimsiz arada uyarıp duruyordu, bitirdin mi diye. Birara üşüttüm hazır birşey yapamıyorken yazayım bitireyim dedim. Buradan iklimsiz'e de selamlarımı yolluyorum, onun sayesinde kerrii sahibi oldum, mum çiçeği bilgilerime bilgi kattım.

Herkese güzel, sağlık ve mutluluk dolu bir 2009 yılı diliyorum...
Selamlar, sevgiler...


Düzenleyen İlkin : 31-12-2008 saat 10:11
İlkin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön