View Single Post
Eski 27-07-2006, 12:04   #12
erkolgencer
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 03-09-2005
Şehir: Amasya
Mesajlar: 50
Domatesli-Acı Biberli-Salatalıklı Turşu-sos

Domatesleri ikiye bölüp rendeleyin, çekirdeklerini ince bir elekten geçirip ayırırsanız daha iyi olur. Sonra küçük (atom) acı biber ve minik salatalıklar (adını hatırlayamadım) ekleyin. Sirke **** üzüm suyu ekleyin. Tuz ve Sarmısak katın. Çok az miktarda da sıvı yağ ekleyin. Domatesin suyu olduğu için su eklemeye gerek yok. İçindeki malzemelerin oranını siz hangisini daha çok seviyorsanız ona göre ayarlayabilir veya biber-salatalık ikilsinden birini **** hiç birini katmayabilirsiniz. 15-20 gün sonra (Ortamın ısısına bağlı) Turşu-sos tadında bir yiyecek elde edeceksiniz.


Düzenleyen erkolgencer : 27-07-2006 saat 12:05 Neden: başlık silme
erkolgencer Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön