Dedem, haklısınız, özellikle reçeller son zamanlarda depara kalktı, herşeyin reçeli yapılıyor, aslında şöyle olsa daha iyi olacak gibi.
*Besin Değerleri, Ölçüler, Pratik Bilgiler, Mutfak Aletleri
*Konserveler, Kışlıklar(Turşu, kuru sebze-meyve, salça vs.)
*Reçeller
*Aperatifler, Çorbalar
*İçecekler
*Sebze Yemekleri
*Et Yemekleri (Tavuk-koyun-dana-ördek vs.)
*Deniz Ürünleri (Balık, karides, kalamar vs.)
*Kuru Bakliyat
*Pilav, Makarna
*Salatalar
*Tatlılar
*Tuzlular
*Özgün Tarifler
*Yöresel Tadlar(Açılan her başlığa **** mesaja da ait olduğu yörenin ismi eklenir)
*Diğerleri