View Single Post
Eski 25-07-2006, 09:58   #55
praecox
Kaybettik...
 
praecox's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-06-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 4,603
CP'ler ve yan ürünleri

Sayın Hakan bey,

sizin de bildiğiniz gibi, ancak bu forum üyelerinin bilemediği, asıl işim ve mesleğim (konunun tam ortasından geçmediğinden mesleğim değil diyorum)bu olmamakla birlikde son yıllar ender bakımı sorunlu bitkilere yönelir bir durum söz konusu. Fizibilitelerim bitmek üzere site online satış bunlar da benim konum olmadığından destek verebilecek kişi arayışı içerisindyim.
Vakit yetersizliği diğer bir faktör piyasanın talebini karşılamak ise tuzu biberi...
ancak sizin gibi arkadaşların talebini karşılıyabiliyor isem de sizin de gördüğünüz gibi büyük balya torf transportu tüm ülkeye sorun, kaldı ki bu gerekmiyor ben hem kendi karışımımı uygun miktarlara son kullanıcıya yeterli gelecek halde hemde kendi karıştırabileceği substrat komponentlerini sunmayı hedefliyorum.
Asıl korkum, her konuda olduğu gibi bu cp lerde diğer orch. farn.vs,işi bilmiyenlerce danışmanlık veremeden piyasayı kar amaçlı bir bombardımana tutup ertesi sene kalıcı olamadan ortalığı savaş alanına çevirip yok olacak olanlar.
Yanlış anlaşılmasın ben burda Birilerini veya yukarda bahsetiğiniz kiş ve kuruluşlardan bahsetmiyorum kaldi ki şahsen de tanımıyorum.


Düzenleyen praecox : 25-07-2006 saat 11:16
praecox Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön