View Single Post
Eski 30-10-2008, 08:30   #174
denizakvaryumu
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 13-04-2006
Şehir: Ankara
Mesajlar: 9,099
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Gerçekten de acı suyun en hızlı çıkarılma yöntemidir. 20-30 günde acılık çıkar. Kıvam iyi tutturulursa çok da lezzetli olur. Tek mahzuru çabuk tüketilmesi gerekir. Hoş, vakumlama ile bir yılı aşkın muhafaza edilebildiğini de denemiş oldum.
Teşekkürler,bu bilgi iyi oldu.

Sn.MeyveliTepe bu durumda sizden de bu tür zeytinin yapılma tarifini alalım.

denizakvaryumu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön