View Single Post
Eski 26-06-2007, 15:28   #61
cemal.S
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 16-05-2007
Şehir: YALOVA
Mesajlar: 4,833
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Baldas Mesajı Göster
Merhaba. Sitenin yeni üyesiyim. Bambuyla ilgili internette dolaşa dolaşa agaclar.net sitesine kadar geldim ve güzel bir site olduğu için üye oldum.
Faruk Beyle telefonda görüşmem sonucunda bir çalışma grubu olduklarını; tek başına hareket etmediğini; diğer üyelerle irtibat kurmam gerektiğini söyledi ve çalışmalarınıza katılabileceğimi belirtti.
Kısaca size derdimi anlatayım. Takip ettiğim kadarıyla yurt dışından bambu tohumları getirip burada deneme çalışmaları yapıyorsunuz.Aranıza katılabilmem için nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Kendi köyüme, bölgenin insanına, kim denemek istiyorsa vatandaşlara Rize'de dağıtmak; bambuyu tanıtmak istiyorum. Sağlıklı ve ayrıntılı bilgileri ise sizlerin yardımı sayesinde bu ve bunun gibi sitelerden takip ediyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler kolay gelsin.
Merhabalar Baldas!
Bütün açık yüreklilikle söylemek istiyorum karadenizden arkadaşlarımızı aramızda görmek beni onurlandırdı. Sebebine gelince ülkemin o yoksulluk yıllarında ziraat mühendisi bir abimiz Zihni Derin bir ateş yakmış karadenizde.(Kendisini rahmetle anıyorum)Ancak o ateşi görenimiz pek olmamış gibi duruyor. Okuyan duyan hatta uygulayan arkadaşlarımız abilerimiz ****** var. Onlara sizin aracılığınızla saygılarımı sunuyorum. Bizler bu zamana kadar belkide ihmal ettik bir araya gelmeyi diye düşünüyorum. Formun buna vesile olması sebebi ile inanıyorum bu platformu oluşturanlarda bizler kadar mutludurlar. Size söyleyebileceğim arkadaşlardan birisinin mesajlarından birinde yapılan o çalışmayı detayları ile link şeklinde bulacaksınız. Lutfen bir okuyun. Ayrıca benim Bambu grup çalışmasını güncellediğim 161 nolu mesajı incelerseniz gerekenleri orada bulacaksınız. Şunu söyleyebilirim doğru yerdesiniz.

Aramıza hoş geldiniz.

Saygıyla kalın.

Cemal Sansar/ Yalova

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön