View Single Post
Eski 12-10-2008, 01:08   #59
cemal.S
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 16-05-2007
Şehir: YALOVA
Mesajlar: 4,833
Merhabalar !

Yukarıdaki yazılanları okuyunca ne düşündüm biliyormusunuz biz erkeklerin pabucu çoktan dama atılmış hatta ordan taaa nerelere gitmiş kayıp vallahi. Çatı yapanmı ararsınız tornavida çekiç kullanmakta ustamı ararsınız hepsi mevcut bu sayfadaki hanımlarda. Oh ne güzel ne güzel helal size. Bir tanede bizim evde var yaptığımız seranın kapısını beğenmez kendisi yapacakmış daha güzel olacakmış vay vay vay. Bir gün eve bir geldim elektirik süpürgesi arızalı nedir durumu dedim ben hallederim diyor hamfendi buyrun dedik tabii. Neyse bir iki gün sonra başladı bundan garip sesler kokular geliyor Cemal galiba bunun motoru yandı demezmi. Aldım götürdüm servise usta bir saat sonra aradı sökmüş bakmış neyse gittik kuzu kuzu. Abi buna bu torbayı kim uydurdu diye soruyor benden çıt yok. Sen tut arçelik marka makinanın torbasını götür makasla kes ve roventaya uydurmaya kalk. Tabii makina tozları çekince bütün tozlar gidiyor motora sonra sonrası yeni motor canım nasıl olsa Cemal veriyor parasını de gelde kızma yahu. Kaptığım gibi doğru eve nedir bu cevap ver. Denemiş canım hamfendi bir şeycik olmaz diye. İkide bir alır eline kontrol kalemini ben pirizleri değiştireceğim diye tutturur. Zor ikna ediyorum vallahi en sonunda başıma iş açacak. Ancak şu bir gerçek hakkını yememek lazım benden iyi bu konularla çünkü en azından deniyor. Ben onuda yapmıyorum oturuyorum tembel tembel. Birazda teknik olduğumuz için iş yerindeki uğraşlar yetiyorda artıyor belkide ondandır. Bütün alet edavat ondan sorulur.

Güler hanımın alet geri alma işi varya bizim bir demirci abimiz vardı Avni abi İstanbulda komşumuz o çözmüştü olayı nasılmı sıkı durun bayanlar.
Bir gün Avni abi bir orta boy çekiç lazım dedim. Cemal kafa kağıdın yanındamı diye sordu ben tam şaşkın. Var ne olacak dediğimde ver bana çekici getirince çekmeceden alırsın demezmi. Biz kuzu kuzu bayıldık kafa kağıdını. İstersen götürme çekici kalırsın kafa kağıtsız. Nasıl taktik ama adamcağız bikmış mahalleliye alet edavat vermekten giden geri gelmiyor türküsünü söylemektense kendince bir çözüm üretmiş nasıl beğendinizmi.

Biz siz bu işleri hallederken ne yaparız biliyormusuz. Ya okey çevirir ya tavla oynarız. İsterseniz Güler hanıma sorun.

Sizleri tebrik yazısıdır umarım mesajım yerine ulaşmıştır.

Saygıyla.

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön