View Single Post
Eski 09-10-2008, 17:18   #15
cemal.S
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 16-05-2007
Şehir: YALOVA
Mesajlar: 4,833
Merhabalar Güler hanım!

Alet çalışır el öğünür diye boşuna dememişler. Bahçe aletleriniz ve malzemeleriniz oldukça bakımlı gözüküyor. Merak ediyorum beni bağışlayın bu kadar malzemenin kapitalini enişte bey karşılamak için ne kadar çalıştı haberiniz varmı? Oğuz abiye yan pas gibi olduya neyse. Nede olsa o mahallenin ağabeyi o işini bilir.
Güller gerçekten çok güzeller vallahi bilgisayarın ekranı bir anda güllerle dolunca ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. İnsanın elini uzatıp alası geliyor. Tabii ayvada öyle. Şöyle sulu sulu.

Hepsi el emeği belli. Hırs her zaman iyidir. Tabii iyiye kullanırsanız çok iyi işte çıkartır insan. Kimbilir belkide en büyük özelliklerinden biriside budur İnsanoğlunun. Biliyorumki siz oğuz abi ile oldukça ve böyle çalışmalar yaptıkça bizler daha neler seyredeceğiz bu ekranlardan. Çiğdem çiçeğini görmeyeli yıllar olmuştu inanın. Eşim her yıl ormanda menekşe görmeye gidelim diye tutturur baharda ama bir türlü gidemedik hep zamanını kaçırdık. Bir şeyi merak ettim bizim memlekette menekşe ve çiğdemler ilk baharda kırlarda doğal ortamda olurda bunlar onlardanmı. Hani şu çocukken yumrusunu çıkarıp iplere düzdüğümüz ve sonrada yediğimiz. Mevsim son bahar ve karşımda ÇİĞDEM kümeleri gerçekten çok güzel. Bunlar son baharda açan cinsi olabilir diye düşündüm bir an.

Size ve tüm ekibinize (En başta Oğuz abiye) çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.

Saygıyla.

Cemal Sansar/ Yalova.

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön