View Single Post
Eski 05-10-2008, 10:52   #7
Güler
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
Eyvahhh, sayın Todor, ben de eşimle beraber hem Bağdat restorant'a gelmeyi hem de sizi ziyaret etmeyi plânlıyordum. Desenize bunu yapamayacağım! Zira arıların olduğu yer benim için tehlike arzediyor.
Geçenlerde, mutfak camından arka bahçedeki elma ağaçlarını seyrederken, birden bir kaç sarıca arının ağacın biraz ilersindeki topraktan içeri girdikleri farkettim. Gittim (tedbirli olarak) baktım arının biri giriyor, biri çıkıyor. Hemen üzerine bir taş kapattım ve hemen su hortumunu alıp geldim. Taşı ağayımla iterek tazzikli su verdim. Aman Allahım, ben bir iki arı sanıyordum, bir anda onlarca arı vızlamaz mı! İçeri zor attım kendimi.
O alanı, bel küreği ile açtırdığım zaman, toprağın aşağı yukarı 35-40 cm altında binlerce beyaz beyaz yumurtalarını bulduk. Hemen kürek yardımı ile alarak bahçenin dışında bir yere kümeledik. Orada sağ kalırlar mı kalmazlar mı bilemiyorum.
Bir de düşünün ki ben şezlongu oraya koyup, üzerine uzanmışım. Ayyy düşüncesi bile tüylerimi diken diken yapıyor. Sonum mutlaka yine hastanelik olurdu. Dilimi ısırayım-bu sene daha hiç sokulmadım-

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön