View Single Post
Eski 17-09-2008, 08:46   #12
caretta
Ağaç Dostu
 
caretta's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-06-2007
Şehir: Izmir
Mesajlar: 545
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Faralya Mesajı Göster
Sn. Leventoğlu,
Çocukluğumuzda pazara giderken kullandığımız fileler aniden ortalıktan yok oldu ( bazı başka değerler gibi ). Sizin yazınızda eski filenizi kullandığınızı okuyunca çok sevindim. Ben de yıllardan beri acaba daha hala file kullanan veya üreten varmı ? diye merak ediyordum. Sizin yazınızı okuduktan sonra internet' te küçük bir tarama yaptım.İlginç bilgiler var. "File hareketi" diye bir girişim olmuş şu anda aktif olmayan bir hareket. Ayrıca file üreten iki firmanın sitesini buldum. Birincisi ; http://naylonposet.tripod.com , ikincisi ; http://www.pasahamak.com . File fiyatları 2,5 Ytl + kdv . Çok güzel renkli fileler de var.
Sn.Faralya; bildigim kadariyle Fethiye Cezaevinde kalanlar file örüp mahkumlar ve yakinlari dernegi yararina satiyorlardi.Arzu ederseniz devam edip etmediklerini ögrenebilirim.Size haber veririm.

Biz bu sene Mavi Kus Dernegi olarak bez torba kampanyasini Fethiye' de yapmayi dusunuyoruz. Çalismayan ve çalismaya ihtiyaci olan kadinlarin yaptigi bez torbalari satmalari için onlara destek olup kampanyayi yayginlastirmak hedefimiz Yine bu konuda çalismalar hazir olunca sizi bilgilendirebilirim.

caretta Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön