View Single Post
Eski 30-08-2008, 14:57   #87
malbman
Ağaç Dostu
 
malbman's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-04-2008
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,600
Sevgili eylems o yöntemi iyi bilirim, hatta domates alırken özellikle çakır adı verilen henüz tam olgunlaşmamış olanları seçerim ki uzun süre dayansın. Ama bu domatesleri bir kaç tanesini sizin yöntemle kızartıp geri kalanını özellikle turşu yapmak istiyorum. Bakalım olgunlaşınca ve turşu halinde lezzetleri nasıl olacak. Sevgili envor ve Kudret Tezel hocam, ben Giritliyim. Bizde turşuya limon ve tuzdan başka bir şey konmaz. Bakalım domatların duyguları limondan nasıl etkilenecek


Düzenleyen malbman : 30-08-2008 saat 14:58 Neden: Yazım hatası
malbman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön