View Single Post
Eski 16-08-2008, 19:49   #18
Oğuz Karsan
Ağaç Dostu
 
Oğuz Karsan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-12-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 1,085
Türk Halkı inanırsa 10 değil 100 uçak alır.

Merhaba,

Siz Türk Milletini daha tanıyamamışsınız. 10 değil inanırsa 100 uçak da alır. Ama bu beceriksiz yöneticiler onlarıda verimli kullanamazlar inancındayım.

Bir aya yakın bir zamandır Altınoluk, Çanakkale, Babakale üçgenindeydim bu gün İstanbula bir saat önce döndüm. Antalya daki orman yangınını göremedim. Ayvacık, Çanakkale ve Eceabat yangınlarını gordüm. Çanakkalede tem yangın bittikten sonra güzelyalıya gittim. Tam anlamıyla perişanlık ve beceriksizlik abidesi. Çünkü yangın sönmemiş, yanacak birşey kalmayınca adeta bitmiş.

ataopraktan halla dumanlar çıkıyordu Meşhur Turgut Reis Tabyası ve toplar kavrulmuş. Çevredeki balıkçılar ile sohbet ettim. Yangına keşif uçağının gelip bakıp gittiğini ve tekrar harekete geçene kadar da yangının artık söndürülmesi zor boyutlara çıktığını söylediler.

Diğer yangınlarda anlatılanlar da aşağı yukarı aynı. Orman yangınını söndürme işini küçümsemiyorum çükü yakından gördüm. Ancak uzaydan elimizdeki gazetenin okunduğu bir çağda artık bizim daha gelişmiş cihazlar kullanmamız gerekmiyormu?

Uydular ne güne duruyor? sonra yine bize en lazım olan bir dönemde Malinanın bahsettiği ve basit birkaç değişiklikle yangın söndürme uçağına dönüştürülebilecek olan S-2E Trackerlar hangi sorumsuz yöneticinin emriyle jilet yapıldı.

Ormanlarımız neden bakılmıyor? neden geliştirilmiyor? ve neden hala beceriksiz yöneticiler, daire müdürleri, bölge müdürleri ve daha birsürü müdür cezalandırılmıyor.veya neden hala görevlerinin başında?

Halk bu soruların cevaplarını arıyor. Artık lale devri bitti çalışma ve işi başarma devri başladı ve bu devirde beceremeyen gider işi başarabilen kalır.

Yoksa Türk Milleti 10 değil 100 uçak alacak parayı iki günde toplar. Ama kime emanet edecek?.

Saygılar.


Düzenleyen Oğuz Karsan : 17-08-2008 saat 02:43
Oğuz Karsan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön