View Single Post
Eski 10-08-2008, 04:23   #24
Mehmet Ali Aşık
Ağaç Dostu
 
Mehmet Ali Aşık's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-09-2006
Şehir: Metropolis
Mesajlar: 161
Savciliga suç duyurusunda bulunan vatandaslar dogru olani yapmislar. Sitare Şahin'in açiklamasindaki "Gereği yapılmadığı takdirde, bu vahşete resmi kurumların da sessiz kalması halinde konu derneğimizce tüm AB ülkeleri nezdinde paylaşılacaktır? demesini dogru bulmuyorum.Türkiyedeki Adelet sistemine guveni kalmayanlar AB 'den medet umar hale geldi bunu anliyorum fakat her seyde AB 'yi standart almak niye?sanmayinki AB'de hayvanlara eziyet edilmiyor.Hayvan çifliklerinde,mezbahanelerde evcil hayvan satan magazalarda ,labaratuarlarda hayvanlara neler yapiliyor.Bir örnek vermek gerekirse ingilterede"deli dana" hastaligi nasil ortaya çikti dana dana eti yemez ot yer böyle oldugu halde daha çok kazanmak için bu yola basvurdular.

Gani Ruzgar Savatanin elinde kalasnikovla nisan aldigi resminin bulundugu internet sitesinde bir çok kisi elestiri mesaji birakmis.Su ana kadar bildigim kadari ile yapimci/yönetmen/bas rol oyuncusu Gani Savata'dan konu ile ilgili bir açiklama gelmedi.Tugba özbay olayi yalanlamis.
Yönetmenin filimleri otobuslerde sürekli gösteriliyor. Böyle filimlerle zaten zor olan yolculuk hiç çekilmez hale geliyor.

Mehmet Ali Aşık Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön