View Single Post
Eski 09-08-2008, 15:32   #8
Nariel
Ağaç Dostu
 
Nariel's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-04-2008
Şehir: Silifke & İstanbul
Mesajlar: 2,203
Teşekkür ederim, önerilerinizi dikkate alarak bahçeyi daha da güzelleştirmek için çabalayacağım. İnternete çok sık giremiyorum, çok kısıtlı sürelerde girme fırsatım oluyor, bu yüzden hızlıca yazıp hızlıca okumak zorunda kalıyorum, bir kusurum olursa affedin..

Kasımpatıları bahçeyi renklendirsin diye koydum, zaten mevsimi yakında geçecek ve seneye kalmayacak ama diğerlerini ( mine ve rozet) kalıcı olmaları ve zamanla çoğalmaları için seçtim.

Sevgili Nurbahar, kadife çiçeği dediğiniz "karagöz" diye bilinen, turuncu-kahverengi çiçek mi acaba? Bulabilirsem ve zamanım olursa dikmeye çalışırım, olmazsa tohum bulup seneye ekmesi için babaanneme bırakırım.

Sayın arman.b, güvercin gübresi çok yararlıymış evet, ben bulamam ama onlara tembihlerim, büyükbabam sağlığı elverdiği sürece ben ne tembihlersem mutlaka yapmaya çalışır Bahçe epey büyük aslında ama heryerde domates-biber ekili, seneye kısmetse domates-biber dışında çeşitli sebzeler de yetiştirteceğim

Sevgili ezgili dünyam, biz de bahçeye büyük salıncak almayı düşünüyoruz ama henüz bu düşünceyi gerçekleştirmek için hiçbir atılım yapmadık, çünkü senede yalnızca bir defa geliyoruz İzmire; o da sadece 10 günlüğüne. 10 günün de ancak 4-5 günü babaannemlerle geçiyor.. Ön balkonda bir adet minicik süs havuzu var, traverten gibi minyatür bölümler yapmışlar, bu travertenlerin üzerine-içine biraz toprak koyup "taşkıran" tohumu ekmeyi düşünüyorum, tahminimce epey hoş olur..

Nariel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön