View Single Post
Eski 05-08-2008, 19:31   #78
envor
Ağaç Dostu
 
envor's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-01-2008
Şehir: Manisa & Antalya
Mesajlar: 1,906
Az sonra durumları yok Sadece resimleri bayağı önce çekmiştim, Rahatsızlığım dolayısı ile denemeye başlayamamıştım, Var olan resimleri yüklüyeyim öyleysede bir parmak bal daha çalayım o zaman O resimleri gördüğünüz yer Antalyanın Kaş ilçesinde, Bende bir iki gün içinde orada olacağım inşallah o zaman denememiz hızlı bir şekilde başlayacak
Yapmış olduğum büyük sephada marul ve maydonoz, vs. deneyeceğim, Küçük olandasa domates deneyeceğim.
Name:  sahibinden_aeroponic 004.jpg
Views: 8049
Size:  33.8 KB Bu resimde; Yapmış olduğum sephanın yanlarına çıta çakmıştım, Sebebi sephanın altına drenaj naylonu gereceğimden naylonu kolayca sabitleyeceğin bir ortam oluşturmak.
Name:  sahibinden_aeroponic 003.jpg
Views: 8020
Size:  36.4 KB Bu resimde; Fideler için Platform oluşturacağım straforların sabitce durması için palet şeridini gerdiriyorum.
Name:  sahibinden_aeroponic 005.jpg
Views: 8037
Size:  48.6 KB Şimdilik sephamızın yarısını hazırlamış bulunuyoruz.
Name:  sahibinden_aeroponic 007.jpg
Views: 8059
Size:  34.3 KB Bu resimde Bitki Deliliğimizin ispatı olsun! Bitkilerimize verdiğimiz suyu tekrardan gübre tankına nasıl alacağımızı düşündük, Düşünük bulamadık, Çünkü küçük sephamızın drenaj kanalını Domates köklerin çok uzayacağını düşünüp yere sıfır yapmıştık, Böyle olunca gübre tankının drenaj kanalından aşağıda olması gerekiyordu, Bizde ikinçi katta bu işi yaptığımızdan tek çare bir usta bulup alt katta bulunacak gübre tankımıza drenaj deliği açtırtmaktı ******.

envor Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön