View Single Post
Eski 09-06-2006, 20:38   #85
Mine Pakkaner
agaclar.net
 
Mine Pakkaner's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-01-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 10,707
Genel olarak nemin iyi ayarlanamadığını düşünüyorum.Tabii tohumun enfekte olma olasılığı da yüksek,ister topraktan veya ister tohumdan kaynaklansın bu küflenme yüksek rutubet ve nemle birlikte mantarlarının saldırısı. Alkol yakar.Bunlar çok ciddi hastalıklar. Fungusitlerle bile zor durdurulanları ve durdurulamayanları var.Ev ilaçları ile müdahalede ise bu kadar sonuç alınabiliyor.

Bu denemelerinizin sizi yıldırmasına izin vermeyin.Kullandığınız malzemeyi atın.Aynı malzemeye bir daha dikim yapmayacağız.

(Organik taze sebze, meyve ve işlenmiş gıdanın,gıda dışı ürünlerin neden bu kadar pahalı olduğu konusunda bu mini denemeler bile fikir verebilir.Ekiyorsunuz, dikiyorsunuz, sadece kültürel tedbirleriniz var.Oksijenli suyunuz, aspirininiz bile yok. Ne çıkarsa o. Büyüme geliştirici yok, kimyevi gübre yok, hastalık ve zararlıyla kimyasal mücadele yok.İzin verilenlerle ne kadar olursa...Veriminiz, birim alandan aldığınız ürün elbette yoğun tarıma göre çok az. E, bu durumda ürününüzün fiyatı da ona göre olacak. )

Mine Pakkaner Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön