View Single Post
Eski 24-07-2008, 17:39   #28
kuzen38
Ağaç Dostu
 
kuzen38's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-10-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 585
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hosseda Mesajı Göster
Sayın kuzen38,
Sizden de pratik olmayan yöntemi alabilirmiyiz. Bu arada etin buttan mı koldan mı olması gerektiğini de yazıverirseniz ilk denemede neticeye yaklaşmamıza yardımcı olursunuz.
Hoşçakalın.



İşte tam bundan korkuyordum. Pratik yöntem derken aslında Tokat kebabını kuyu kebabı mantıgıyla, hatta büyük ocaklarda yaptıkları söylenirdi. Ben babamdan duydum, ama bizim buralarda bu işi yapan Tokatlı bir tanıdıgımız artık o yöntemin pek kullanılmadıgını ve zahmetli oldugunu söylemişti.


Et icin koldan olması gerekir derler ama genede gördügüm de bir sorarım kendisine.

Sevgiler.

kuzen38 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön