View Single Post
Eski 12-07-2008, 11:30   #17
Kiraz
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Ben de geçen kış uğraştım. Bahçede bulduğum kocaman delik de ona aitti.

Bir gün bulaşık makinasının pis suyu ( balıklı tabaklar doluydu) mutfağa dolunca ard arda kabuslarla uğraştım. "Nasıl olmuş da bu hortum çıkmış, herhalde dolap içi temizlenirken.." Saatlerce temizledim. İki gün sonra aynı şey başıma geldi, bu kadarı da fazlaydı, tekrar temizlendi, hortum yerine takıldı.

Daha sonraki gün lavabonun altından kanalizasyon kokusu gelince çıldıracaktım, hortum da yine çıkmıştı. Sert plastikten yapılan hortumun ucuna baktıp, fare diş izlerini görünce " Eyvah!" dedim. Kanalizasyondan boruya gelen fare, bulaşık makinasının hortumunu itip eve giriyormuş.

Neyse ki dolap altları kapalı olduğu için başka yere gidememiş. Hemen Üzüm'ün bahsettiği Pelet'ten aldım, bu arada su tesisatçısını da çağırdım.

Tesisatçı gelen kadar dolap altlarındaki ilaçlar da yenmişti. Sağlam bir pis su çıkışı yapıldı, bu arada eski tesisattaki siyah lastik aparatın da neredeyse tamamının yendiğini gördük.

Bir kaç gün sonra komşum, bahçesinde koşamayan, ağzından kan gelen bir fare yakaladı, büyük ihtimalle benden kaçan zehirli fareydi. Artık sık sık ilaçlara bakıyorum, yerindeyse içim rahat ediyor.

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön