Sırf kahvaltıda kullanmak için balkonda,dereotu,nane,kekik,reyhan
vb.küçük saksılardada olsa mutlaka yetiştiririm.Bizler ev yapımı yiyecekler konusunda büyük şehirlere göre çok şanslıyız.Kahvaltıda kullandığımız doğal ürünleri listeleyebilirim
karakovan bal(Eniştenin kovanlarından)
peynir çeşitleri(annem ve teyzem bu konuda bir efsanedir)
tereyağı,kaymak,süzme yoğurt,çökelek(****** annem)
bahçeden taze sebzeler,kurutulmuş domates(babam sayesinde)
aklınıza gelebilecek tüm reçel çeşitleri(meyvalar babamdan,reçeller annemden)
Hatta babam torun sayısı arttıkça taze süt ve yumurta için tavuk ve inek sayısınıda kademeli olarak arttırıyor
Şimdi bu tarafa sırf kahvaltı etmek için de olsa bir gezi düzenlersiniz sanırım