View Single Post
Eski 18-04-2008, 14:54   #98
sükunet
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 18-04-2008
Şehir: Eskişehir
Mesajlar: 205
bende yoğurdumu kesinlikle evde yaparım..
annem ve kayınvalidemden böyle öğrendim...
daha sağlıklı....
bende mayalarken bir tutam toz şeker atıyorum...
bir kaç saat dinlendirmenin ardında buz dolabına koyuyorum 1 gün sonrasında kahvaltıda iştahla yiyoruz...
ayrıca ben suyunada hayranım yoğurdumun...



(Afiyet olsun. Lütfen Türkçenin kullanımına dikkat edelim ve çok önemli olmadıkça renkli yazmayalım. S. YILMAZ)


Düzenleyen Selahattin Yılmaz : 20-04-2008 saat 23:01
sükunet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön