envor,
öncelikle biz amatör girişimcilere
verdiğiniz destek ve değerli bilgilerinizden dolayı size çok teşekkür ediyorum. gerek forumdan gerekse internetten (youtube'taki videolarınız ve seranızın web sitesi) çalışmalarınızı beğeniyle izledim. İşinizi çok severek yaptığınız anlaşılıyor. İnsanın sevdiği işi yapıyor olması çok güzel
başarılarınızın devamını diliyor ve bizlere göstermiş olduğunuz sabırdan dolayı da tekrar teşekkür ediyorum.
bugün foruma ilk kez yazmaya başladım. Aslında birkaç sorum olacak. Özgür Beyin açtığı konu başlığını da pek dağıtmak istemiyorum aslında ama ben sorayım olmazsa yeni bir konu açıp konuşuruz.
Aklıma ilk şu soru geliyor; günümüzde gitgide daha da çok işitmeye başladığımız organik sebze ve meyveler halkımız tarafından yeni yeni rağbet görmeye başladı. Belli başlı marketlerde organiktir etiketli ürünler tercih ediyoruz. Topraksız kültür ile üretilen sebze ve meyveler ile organik ürünler arasındki farkı küçük bir araştırma yaparak anlamak mümkün. benim merak ettiğim neden heryerde organik ürünler görürken topraksız kültürde xxx standartlarında üretilmiştir gibi etiketli tertemiz ürünler göremiyoruz? üretiminizin birçoğunu yurtdışına pazarladığınız için mi? yurtdışında bu iş nasıl peki? insanlar organik sebze meyve kadar sizin tekniklerinize de rağbet gösteriyor mu? ürünlerinizin en az organik ürünler kadar sağlıklı olduğunu söyleyemez miyiz? o zaman neden pazarda henüz yerini alamadı? Acaba bir standart mı belirlenmiş durumda değil? **** şu şekilde sorayım organik ürünler bu kadar pahallı iken biz neden topraksız kültürde yetişmiş ürünler tercih etmiyoruz?